8x de perfecte gedekte tafel voor Valentijnsdag!

Nog 1 dagje en het is weer zover, Valentijnsdag. De afgelopen dag heb ik meerdere artikelen gemaakt zoals leuke DIY’s , de mooiste lipsticks en cadeautjes om je alvast voor te bereiden op deze dag en vandaag help ik je nog met 1 ding, namelijk de tafel mooi dekken!

Ik heb inspiratie gevonden van prachtige romantische tafels die je kunnen helpen om het extra gezellig te maken. Een mooi gedekte tafel vind ik zelf altijd heel leuk en daar kan ik echt van genieten. Tijd voor wat inspiratie. Kijk mee!


Hoe leuk zijn al die schoteltjes en bordjes in de vorm van een hartje? Het maakt de tafel nog romantischer!


Goud bestek maakt een tafel altijd helemaal af. Heb je het in huis, pak ze erbij. Ook bijpassende servetjes maken een tafel compleet. Ohja en ren even langs de winkel voor z’n toffe folie balloon. Je hebt ze tegenwoordig in heel veel winkels te koop.


Ik ben dol op kaarsen en diner kaarsen op mooie standaards staan perfect op tafel. Geen mooi servies in huis? Ga voor kartonnen bordjes die altijd in de leukste varianten te vinden zijn. Het valt echt niet op!


Bloemen op tafel is natuurlijk ook echt een must. Hopelijk krijg je ze van je geliefde en kun je ze gelijk mooi gebruiken!


Wat vind jij van een mooi gedekte tafel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 13 februari 2019 / 16:18

    Oh my die bloemenbordjes móet ik hebben!

  2. Kim
    13 februari 2019 / 15:17

    Wat een prachtige inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram