8x de mooiste Balkon inspiratie + leuke spulletjes om te kopen!

Jeetjemina wat is het omschakelen nu het zonnetje weer even weg is. Ik had de lentekriebels volop te pakken maar met deze druilerige dagen lijkt het alweer lang geleden.

Ieder geval is het nu wel ideaal weer om lekker inspiratie te gaan zoeken en dit keer helemaal gericht naar de mooiste balkons. Ik ben namelijk begonnen met het opknappen van mijn balkon en daarvoor kan ik nog wel wat inspiratie gebruiken.

Mijn balkon zit aan mijn werkkamer en ik heb er eigenlijk voorheen niet veel meegedaan. Toch is het een heerlijk plekje waar s’ochtends de zon opkomt en waar je heerlijk even kunt zitten met een kopje koffie en een boek. Het mos heb ik tussen de tegeltjes al verwijderd, de bloempotten staan al klaar om gevuld te worden en mijn bistro setje heb ik uit de schuur gehaald. Alleen nog even leuk aankleden allemaal!


Vooral het gebruik van veel planten vind ik heel mooi op een balkon en dan het liefst ook in verschillende potten. Er gaat namelijk niets boven veel groen in je tuin en op een balkon kun je dat ook zeker terug laten komen.


Net als in een ‘gewone’ tuin is er niets lekkerders dan je even terug kunnen trekken in een gezellig hoekje met een lekker zitje. Een bistro setje is perfect is neemt niet teveel ruimte in maar ook een bankje van bijvoorbeeld pallets is heel tof.


Mijn favoriete inspiratie is toch wel bovenstaande foto. Op dit balkonnetje wil je toch iedere dag je kopje koffie drinken?! Leuk z’n citrusboompje, een buitenkleed en rotan stoel. Ik hou ervan!


Groen, groen en nog meer groen. Er zijn best veel planten die perfect zijn voor je balkon zoals klimmers en hangplanten. In de tuincentrum heb je genoeg keuze om mooie klimmers te geleiden via je balkon.
En om gelijk maar aan de slag te gaan is online shoppen helemaal niet erg met dit bewolkte weertje buiten. Ik heb de leukste items al gevonden die perfect zijn op je balkon. Heb je ook een balkon? Maak dan je verlangslijstje alvast klaar!


Balkonscherm 2. Plantenbak 3. Buitenkleed 4. Lichtjes 5. Parasol 6.Solar pot 7. Stoelkussens 8. Bistro setje


Heb jij een balkon of tuin?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 4 mei 2019 / 15:02

  Bij de Casashops hebben ze ook zulke leuke en toffe accessoires en meubels!

  • Laura Louise
   Auteur
   4 mei 2019 / 16:11

   Ohjaa Casashops vergeet ik altijd, daar hebben ze inderdaad ook hele leuke spullen altijd! 😀 Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram