8x De leukste interieur cadeautjes voor Valentijn!

8x De leukste interieur cadeautjes voor Valentijn!

Voor je het weet is het weer zover en is het tijd om je (geheime) liefde extra in het zonnetje te zetten en is het weer Valentijnsdag. Ik heb zelf helemaal niks met Valentijn, al meer dan 10 jaar ben ik dol gelukkig met mijn vriend en voelt het elke dag als Valentijn.

Om toch even met dit commerciële gedoe mee te gaan heb ik natuurlijk weer een lijstje gemaakt met leuke cadeautjes voor Valentijn die natuurlijk hartstikke leuk zijn om te krijgen van je lover, maar ook leuk zijn om jezelf mee te verrassen. Cadeautjes die het top doen in je interieur zoals leuke sierkussens, kopjes en iets aan de wand. Benieuwd naar deze leuke woonaccessoires van o.a Doing Goods en Fabienne Chapot? Kijk mee! 1. Kopjes Love You H&M – 2. Doings Goods Fotolijstje – 3. Fabienne Chapot Sierkussens – 4. Fabienne Chapot theepot – 5. Boek Instaproof – 6. Theedoek Sissy Boy – 7. Paper Collective – 8. Letterbord Action

Wat vind jij van Valentijnsdag?
Welk item vind jij het leukste voor je interieur?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 1 december 2020 / 14:32

  Always a tapestry
  in your style!
  the informative content. We have a large collection of handmade wall hangings in many different shapes and sizes. So there is always one that matches the style of your interior. But your own print is also possible.

  Wandkleden

 2. 20 januari 2019 / 12:08

  Ik vind de interieur spulletjes van Fabienne Chapot zo leuk. Ik heb er een tijdje geleden een mok, een gebaksbordje en een pannenlap (ja een pannenlap) van gekocht. Zo cute!

 3. Mara
  19 januari 2019 / 13:37

  Wat een leuke items!
  Liefs Mara

 4. Kim
  19 januari 2019 / 13:37

  Die kussentjes van Fabienne Chapot zijn zo leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram