8x de lekkerste verjaarsdagstaart!

Over een aantal dagen ben ik jarig en mag ik maar liefst 27 kaarsjes uitblazen wow! Tijd om mij te gaan verdiepen in het maken van een taart en te kijken wat ik wil gaan maken. Ga ik voor iets simpels of pak ik dit jaar uit met een spektakel stuk.

Ik wil ieder geval een taart met zeker 2 of meer laagjes. Het hoeft van mij niet te bestaan uit heel veel bijzondere smaken omdat ik eenvoud vaak het lekkerst vind. Een mooie zachte cake, een romige vulling en een mooie topping? Dat moet volgens mij wel goed komen. Om alvast even weg te dromen bij die heerlijke taarten heb ik de 9 perfectste verjaardagstaart voor je gevonden!


Funfetti Cake & Naked Birthday Cake

Een heerlijke simpele taart met een lekkere room vulling maar dan wel met een buitenkant die geheel in het teken staat van feest. Dit staat toch gezellig op je tafel? Iets


Blackberry Lavender & Chai Pumpkin Cake

Bij het zien van deze taarten loopt het water je al in de mond. Wat zien ze er heerlijk en geweldig uit. Beide taarten zijn van de blog Half Baked Harvest, de plek waar je echt weg kunt dromen bij heerlijke en mooie recepten. De smaakcombinaties lijken mij heerlijk. Yum!


Coconut Eton mess cake & meest schattige taart?!

Ik kan het niet laten om deze taart de wederom ook weer van de blog Half Baked Harvest komt te delen. Dit ziet er toch geweldig uit en wil je toch opeten. Het lijkt mij geweldig een taart te maken die er zowel uitziet als een rommeltje als een heerlijkheid. Het gebruik van fruit en eetbare bloemetjes maakt hem helemaal af. Dan de taart die al heel wat jaren in mijn Pinterest lijst staan, eentje waar ik niet echt een recept van heb maar wel met geweldige toppers. Welke taart je ook maakt, hem versieren met dieren is toch te schattig. Misschien meer voor een kinderfeestje, maar stiekem zou ik het ook wel willen.


Nutella Stuffed Hazelnut dream & Blueberry Orange with pistachios Cake

Nutella maakt iedereen blij en ik denk dat het echt een droom is als je aankomt met z’n heerlijke Nutella taart. Hier wil je toch een likje of eigenlijk een grote hap uit nemen? Iets subtieler maar eentje die mij heerlijk lijkt, een taart met blauwebessen, sinaasappel en pistache nootjes. Met kerst bakte ik heerlijke cupcakes met pistache nootjes en dit was zo lekker. Echt iets wat ik wil onthouden!


Wat is jouw favoriete taart?
Ga je liever voor iets met fruit of toch chocola?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 16:38

  Die funfettitaart ziet er heel vrolijk uit! Geweldig als je zulke mooie taarten kunt maken. Ik haal altijd tompoucen in huis als ik jarig ben. Geen idee wanneer ik voor het eerst tompoucen had voor mijn verjaardag, maar deze ’traditie’ hou ik al een aantal jaar in stand, hahah!

  Liefs,
  Marloes

 2. 6 januari 2019 / 13:59

  Wat een hoop prachtige taarten zeg. Het lijkt me zo leuk om zulke taarten te maken voor je verjaardag! Alvast van harte gefeliciteerd!

 3. 5 januari 2019 / 15:15

  Oh heerlijk, ik krijg hier zo’n zoete trek van! Ik koop m’n taart eigenlijk altijd bij De Drie Graefjes in Amsterdam, zij hebben echt de allerlekkerste carrot cake! Heel klef en nattig, te lekker. Maaar, ik vind de Blackberry Lavender cake uit dit artikel er ook echt heerlijk uitzien! En die schattige taart, hoe leuuuuk!!

 4. 5 januari 2019 / 12:33

  Wat een prachtige taarten, maar ik zou zelf toch kiezen voor fruit. Chocola vind ik soms veels te machtig 🙂 Ben benieuwd welke taart je gaat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram