7x Waarom ik dol ben op de herfst!

7x Waarom ik dol ben op de herfst!

Ik kan het niet genoeg zeggen, ik ben dol op de herfst. De herfst brengt naast de vervelende regenbuien, stormen namelijk ook heel veel moois en leuks mee. Denk bijvoorbeeld aan de bomen die veranderen van kleur en knallend oranje/gele bladeren erbij toveren.

 Ik vind het ieder geval een tijd waarin ik echt kan genieten. Waarom? Hieronder lees je mijn punten waarom ik dol ben op de herfst!
Bron afbeelding (weheartit.com)
 • Het wordt weer eerder donker en dus kunnen de kaarsjes weer aan. Ik vind kaarsjes in huis branden enorm veel sfeer en gezelligheid geven en zodra ik thuis kom van werk steek ik er dan gelijk een paar aan.
 • Geurkaarsen. Eigenlijk hoort deze een beetje bij de 1ste, maar geurkaarsen horen ook helemaal thuis bij deze tijd van het jaar. Ik ben namelijk dol op heerlijke geuren als kaneel en appel. Dit is perfect voor de herfst en de Action heb je nu een hele lekkere variant trouwens!
 • Waar ik ontzettend blij van word en mijn vriend totaal niet is pompoenen. Ik vind pompoen echt zo gezellig staan! Ik heb een paar neppe in huis staan en buiten voor de deur en op de tuintafel heb ik een verzameling. De afgelopen tijd ben ik namelijk opzoek gegaan naar leuke kraampjes waar pompoenen en kalebassen werden verkocht en zo kon ik lekker voordelig een aantal inslaan. Afgelopen weekend scoorde ik nog 2 grote voorbij de deur. En iedere keer als ik ze zie word ik blij!

 • Herfst thee en nog meer warme dranken. Thee drinken is het hele jaar door heerlijk maar in de herfst pak ik vaker een kopje van mijn favoriete smaakjes, Chai Tea & Warm Apple. Deze 2 zijn mijn grote favoriet en geven mij echt het ultieme herfst gevoel. Naast thee verwen ik mezelf af en toe met een heerlijke kop warme chocolademelk met marshmallows als echte treat en kijk ik enorm uit naar de PSL van Starbucks!
 • Warme dekentjes en warme pyjama’s. Als ik na een lange dag werken thuis kom en ik er niet meer uit hoef is het eerste wat ik doe een chill outfit aan. Ik heb mijn kledingkast uitgezocht en alle zomerkleding is eruit en de warme pakjes zijn weer tevoorschijn gekomen. Voor de herfst heb ik een hele leuke chill outfit met van dat warme teddy stof binnenin. Deze is echt heerlijk! Kaarsjes aan en heerlijk ontspannen onder een dekentje!
 • Wandelen door het bos! De natuur krijgt in de herfst een complete verandering, de bladeren kleuren namelijk prachtig en hiervan kan ik echt van genieten. Wandelen in het bos vind ik dan echt heerlijk om te doen. Dikke sjaal om en genieten van de buitenlucht.
 • Netflix Netflix & nog meer Netflix. De herfst en winter zijn toch wel de beste momenten om optimaal gebruik te maken van Netflix en oh wat is dat toch fijn.
Bron afbeelding (weheartit.com)

Wat vind jij het leukste aan de herfst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 14 oktober 2017 / 14:58

  Ik ben toch niet altijd dol op de herfst, haha! Maar ach, we maken er het beste van 🙂

 2. Anoniem
  14 oktober 2017 / 10:05

  Oh ik vind de herfst ook altijd zo gezellig! Ik ben ook echt een genieter van kaarsjes 😀

 3. 13 oktober 2017 / 15:04

  Ik hou ook van de herfst , het enigste wat ik dan minder vind is dat het zo donker is als ik naar werk moet. Daarnaast is de heerlijke gevulde speculaas er weer jum jum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram