7x leuke festival accessoires onder de €10

7x leuke festival accessoires onder de €10

Het duurt niet lang meer of het is alweer zomer en dat betekent natuurlijk ook dat het festivalseizoen weer volop aan de gang gaat. Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik zelf helemaal niet graag naar een festival ga, maar dat ik het wel altijd heel leuk vind om te zien hoe mensen zich kleden en wat ze meenemen!

Want als het gaat om festival kun je natuurlijk lekker helemaal los gaan met veel make-up, glitters, toffe kleding en heel veel accessoires. Om die reden leek het mij wel leuk om een artikel te maken met wat toffe items die het perfect doen bij een festival. Ben jij een festival liefhebber? Kijk dan mee!1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Een zonnebril is natuurlijk onmisbaar op een festival en dat is ook een goed moment om eentje te kiezen die lekker opvallend is, matching met je outfit en net even wat gekker dan die je normaal draagt. Ik vond de bekende zonnebril met hartjes (nr.2) en de vlinder variant (nr.3) heel tof!

Ik herken het nog van vroeger, dat ik het geweldig vond om bedeltjes, glitters of verschillende elastiekjes in het haar te hebben en anno nu is het nog steeds mogelijk om je kapsel te voorzien van leuke gekkigheid. Maar even serieus hoe tof is het om je haar te voorzien van deze Boho bedeltjes in goud? (nr.1). Dit is toch helemaal perfect voor de zomer!

Heb je een festival tot s’avonds laat, in het donker? Hoe tof zijn dan deze Glow in the Dark tatoeages (nr.4) die je gemakkelijk weer afwast!

Een mini tasje is onmisbaar op ene festival. Als hij dan ook nog is schattig is en stijlvol bij je outfit dan ben je al helemaal klaar. Het tasje met ketting van (nr.6) is echt heel leuk om te matchen bij je outfit. Misschien niet helemaal praktisch maar dit is toch super leuk om op je heupen te dragen of over je schouder?


Welk item is je favoriet?
Ga jij wel is naar een festival?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram