7x inspirerende boeken voor Bloggers & Instagrammers!

7x inspirerende boeken voor Bloggers & Instagrammers!

Zelf ben ik gek op boeken en vind ik het heerlijk om te lezen. Nieuwe dingen leren maar ook inspiratie opdoen uit boeken behoort toch wel tot een hobby van mij.

Ik ben gek op interieur en kookboeken maar inspirerende boeken om verder te groeien op persoonlijk vlak, girl boss, Instagram en mijn blog is ook hartstikke tof. Om die reden heb ik een aantal boeken bij elkaar gezocht die perfect zijn voor mede-bloggers, girl bosses en Instagram gebruikers. Benieuwd? Kijk mee!


 1. Nice girls don’t get the corner office 2. Babe, you got this 3. Instaproof 4. Work Hard Play Hard 5. Snap! 6.Capture your style 7. On Top!

Bovenstaande boeken zijn voornamelijk zelf geschreven door bloggers en Instagrammers waardoor je er handige tips en trucs uit kunt halen! Zelf heb ik het boek ‘Snap!’, waar ik handige tips op gebied van fotografie met je mobiel heb uitgehaald. Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar het boek ‘Capture Your Style’ en ‘Nice Girls Don’t Het the corner Office’ staat ook al een tijdje op mijn wishlist!


Lees jij graag boeken?
Heb jij ervaring met een van bovenstaande boeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 12 maart 2019 / 08:18

  Wat een leuke boeken! Snap lijkt mij een heel erg leuk boek <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 11 maart 2019 / 23:58

  Wat een tof lijstje! On Top heb ik al eens gelezen, maar een aantal van de andere boeken staan ook hoog op mijn lijstje. Vooral Instaproof lijkt mij heel interessant en handig om te lezen.

 3. 11 maart 2019 / 20:24

  Ik ben groot fan van dit soort boeken! Nog geen een van gelezen, maar ik geloof dat ik Nice girls don’t get the corner office heb gereserveerd bij de bieb, dus die ga ik binnenkort lezen.

 4. 11 maart 2019 / 18:15

  Jaaaa! Ik hou van dit soort boeken. Ik wil heel graag het boek van Danique lezen!

 5. 11 maart 2019 / 12:39

  Is het toeval dat ze allemaal roze zijn? Vast niet, haha. Lijken me erg handige boeken!

  • Laura Louise
   Auteur
   11 maart 2019 / 13:04

   Hahaha dat was me helemaal nog niet opgevallen! Lekker girly en aantrekkelijk roze 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram