7x de mooist gedekte tafels voor Pasen!

Pinterest is mijn favoriete platform waar ik een hoop inspiratie kan vinden. Helemaal rond de feestdagen en met verjaardagen neem ik er extra vaak een kijkje, zo ook voor Pasen!

Pasen staat namelijk alweer voor de deur en dit jaar heb ik gekozen om mijn ouders en mijn zus met haar gezin uit te nodigen voor een brunch. Net als de high-tea die ik voor mijn zus regelde een tijdje geleden, wil ik ook deze keer weer uitpakken.


Voor deze gelegenheid heb ik de mooist gedekte tafels voor Pasen bij elkaar gezocht en wat zijn ze stuk voor stuk prachtig. Dit wil je toch wel ook creëren Kijk mee!


Deze tafel die vooral bestaat uit prachtige pastel tinten vind ik er ook zo gezellig uitzien. Ik vind ook het gebruik van bloemen heel veel toevoegen op een mooie tafel. Ik zou eerder kiezen om ze in een vaas te zetten, maar de combinatie van de kleuren vind ik prachtig!


Door het gebruik te maken van verschillende servies soorten creëer je extra sfeer. Met Pasen zijn pastelkleurtjes natuurlijk prachtig en al helemaal in combinatie met goud.


Als het goed is hebben wij ook dit jaar geluk met het weer en kunnen we Pasen lekker in de tuin vieren. Ik vind deze tafel echt prachtig en ook weer helemaal opgebouwd in pastel kleuren. Een groot boeket met mooie bloemen maakt het zoals je ziet weer helemaal compleet.


Bij een mooi gedekte tafel zie je vaak het gebruik van meerdere serviezen. Ik vind het leuk om een neutraal onderbord te kiezen en bovenop een wat ‘gezelliger’ bordje. Ook de drankjes in leuke flessen doen is veel leuker dan het in een hysterisch pak te laten staan rechtstreeks uit de supermarkt.


Bovenstaande foto vind ik zoveel sfeer uitstralen en het is zo simpel te realiseren. Een mooi bord, servet erop en kleed het aan met mooi verpakte chocolaatjes!. Heel leuk!


Doe jij nog wat leuks met Pasen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 20 april 2019 / 08:21

  Wat een heerlijke sferen en inspiratie allemaal.. <3
  Fijne pasen alvast!
  Liefs,
  Evelien

 2. 18 april 2019 / 09:03

  Heerlijke inspiratie! Die met de cupcakes is mijn favoriet. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram