7X DE MOOIST GEDEKTE TAFELS VOOR DE ZOMER!

Als je mijn blog al langer bezoekt dan zie je regelmatig prachtige gedekte tafels verschijnen. Ik ben namelijk dol op mooie gedekte tafels en al helemaal die op Pinterest staan.

Wanneer ik zelf een feestje organiseer wil ik ook extra uitpakken met het dekken van de tafel. Mooi servies, leuke accessoires, verschillende bakjes, servetten en noem maar op. Eerder plaatste ik al een artikel met de mooiste gedekte tafels voor Pasen, met Kerst, Valentijnsdag en dit keer is het tijd voor heerlijke zomerse tafels. Inspiratie nodig voor je aankomende tuinfeest? Kijk mee!


Wat je veel ziet met ‘zomerse’ tafels is het gebruik van fruit. Citroenen, limoenen, grapefruit, het zijn leuke toevoegingen aan een zomerse tafel. Ook het gebruik van de ronde rotan placemats vind ik heel sfeervol staan en tof in combi met een mooi servies.


Iets wat ik ook ontzettend tof vind is het combineren van verschillende stijlen bij elkaar. Op de bovenste afbeeldingen zie je duidelijk een mix van stijlen en dat maakt het zo tof!


Goud bestek doet het altijd goed op een mooie tafel en al helemaal in combinatie met witte borden en heel veel kleurrijke bloemen. Je creëert hiermee een romantische stijl.


Grote vazen met bloemen kleedt de tafel helemaal aan. Heb je zelf niet zulk mooi servies dan geef je de tafel al een hele boost door er mooie bloemen op te zetten.Een perfecte zomerse tafel is natuurlijk ook buiten, lekker tussen het groen. Een plaatje om echt van de genieten, een houten tafel tussen de bomen!


Ben jij ook zo gek van mooi gedekte tafels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. Kim
  18 juni 2019 / 10:13

  Ik hou van mooi gedekte tafels, het ziet er uit als een feestje om aan te zien.
  Liefs,

 2. Dina
  18 juni 2019 / 10:11

  Wauw, wat een prachtige tafels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram