6x het perfecte drankje voor in de zomer!

Oei wat stijgt de temperatuur vandaag weer hoog. Zorg voor extra verkoeling onder de parasol, in het zwembad en natuurlijk met een heerlijk drankje of lekker ijsje.

Tijdens de zomermaanden is het altijd extra leuk om je drankje helemaal ‘summerproof’ te maken en aan de slag te gaan met cocktails shakers, fleurige rietjes en vrolijke ijsblokjes. Ik heb een aantal recepten bij elkaar gezocht die zeker het proberen waard zijn tijdens deze zomerse dagen. Welke ga jij maken? Kijk mee!


1. HONEY ROSEMARY GRAPEFRUIT

Grapefruit vind ik in de zomer heerlijk en heel vaak nemen meng ik deze bittere vrucht samen met perssinaasappelen. Dit drankje met honing, rozemarijn en grapefruit lijkt mij ontzettend spannend maar ook heel lekker. Vast even wennen maar ik denk dat hij zeker weten de moeite waard is om te proberen.


2. Fresh Mint Lemonade

Een simpel recept maar ontzettend lekker is dit drankje met verse munt blaadjes en limoen. Vaak doen we onze verse munt blaadjes in een kopje thee maar het is ook ideaal om het te verwerken in een verfrissend drankje!


3. MUDDLED BLACKBERRY GIN & TONIC

Ziet dit drankje er niet perfect uit om te drinken tijdens een heerlijke zomerse dag? Hij bevat wat alcohol maar dat kan je natuurlijk ook weglaten!


4. LAVENDER LEMONADE COCKTAIL

Alleen al om hoe perfect deze cocktail eruit ziet lijkt hij mij heerlijk om te maken. Zelf vind ik de geur van lavendel echt heerlijk maar ik heb geen idee hoe het smaakt in een drankje. Je maakt deze limonade dan ook vooral van lavendel blaadjes dus ik denk dat je wel een liefhebber moet zijn. Het is even een proces om het te maken maar zeker de moeite waard.


5. Sparkling Cucumber Basil Lemonade

Komkommer schijfjes in een glas water vind ik heerlijk en ideaal om het water een lekker smaakje te geven. Om mijn ‘simpele’ variant van het komkommer drankje een draai te geven vond ik dit recept waar ik heel benieuw naar ben. Naast komkommer zit er namelijk ook basilicum in, citroen en honing. Hmmm!


6. BLACKBERRY ELDERFLOWER ICE CREAM FLOAT

Heb je zin in een heerlijk verfrissend drankje met een ‘creamy’ touch eraan. Dan is dit recept echt iets voor jouw. Je mengt oa. heerlijke zoete bessen samen met vlierbessensiroop en als extra maak je de limonade creamy door er kokosmelk aan toe te voegen. Ik ben zo benieuwd hoe heerlijk dit zal smaken, volgnes mij is het net een ijsje!Welke is jouw favoriete drankje voor in de zomer?
Heb jij een ultiem zomers drankje/cocktail!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. Sandra
  30 juni 2019 / 09:30

  De laatste lijkt mij heerlijk.
  Liefs

 2. Kim
  30 juni 2019 / 09:28

  Oeh wat een heerlijke drankjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram