Wallpaper Sunday #1

Wallpaper Sunday #1

Al een aantal keer heb ik artikelen gemaakt waarin ik wallpapers zet je kunt downloaden en kunt gebruiken als achtergrondje voor je telefoon. Omdat ik merkte dat deze artikelen het heel goed deden maar ik eigenlijk een stapje verder wou heb ik besloten om de wallpapers zelf te gaan maken.

Daarom ben ik aan de slag gemaakt en heb dit keer niet op het web leuke wallpapers gevonden, nee ik heb ze zelf gemaakt. Ook deze kun je gemakkelijk weer downloaden en gebruiken als achtergrondje op je telefoon. Omdat ik het erg leuk vind om ze te maken heb ik op mijn Pinterest een apart bord gemaakt waarop ik ook de Wallpapers zet. Regelmatig plaats ik er nieuwe varianten bij. Dus ben je benieuwd wat voor wallpapers ik allemaal plaats, dan kun je op mijn Pinterest als eerste op de hoogte zijn! Opzoek naar een nieuwe wallpaper? Wie weet zit hier iets voor je tussen!


Wallpaper | I Love Today


Wallpaper | Pink Leopard


Wallpaper | Oh Happy Day.


Wallpaper | Yellow Leopard


Wallpaper | You Go Girl


Wallpaper | Oh happy Day.Iedere zondag zal ik dit artikel ‘Wallpaper Sunday’ online zetten met iedere week weer nieuwe wallpapers!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram