Wallpaper Sunday #2

Wallpaper Sunday #2

Yeah! Het is alweer December en dat betekent natuurlijk dat Kerst alweer heel snel voor de deur staat. Ik houd van de Kerst en alles wat erbij komt kijken, sterker nog sinds gisteren staat de kerstboom alweer in huis.

Vorige week liet ik je kennis maken met ‘Wallpaper Sunday’ en deelde ik maar liefst 6 ontworpen wallpapers voor je mobiel. vandaag is het tijd om alvast in de winterse kerststemming te komen en heb ik opnieuw een aantal wallpapers die je kunt downloaden. Benieuwd? Kijk snel mee en kies je favoriet!


Wallpaper | Fa la la


Wallpaper | Dear Sante 


Wallpaper | Eat Sleep Candy Cane


Wallpaper | Hello December


 

Wallpaper | Oh Dear


Iedere zondag zal ik dit artikel ‘Wallpaper Sunday’ online zetten met iedere week weer nieuwe wallpapers!

Bekijk hier deel 1 met ‘Girly Wallpapers’


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram