5x Random beauty & haartips!

5x Random beauty & haartips!

5tipsTips rondom beauty producten en technieken komen altijd van pas. Daarom heb ik weer 5 random weetje die je misschien nog niet wist!

Is je nagellak ook te warm geworden en gaat die bubbelen? Wat is Arganolie nou eigenlijk precies en wil je vollere lippen? Bekijk mijn 5 tips!

Nagellak in de koelkast bewaren

Wanneer je nagellak bubbels vertoont na het opdrogen, wordt het op een te warme plek bewaard. Zet daarom wanneer het warmer wordt je nagellak even in de koelkast of op een koele plek zodat de nagellak weer probleemloos en gelijkmatig opdroogt.

nagellak Wat is Arganolie nou precies?

Arganolie wordt ook wel wonderolie genoemd. Deze is afkomstig van de arganboom die al voorkwam in het tertiaire tijdperk (meer dan 65 miljoen jaar gelden).  De arganbomen zijn onwijs sterk waardoor ze wel 200 jaar worden. Dit is mede te danken aan het duurzame wortelstelsel dat in staat is om extreme hitte en droogte te weerstaan. De olie zelf zit vol met heilzame vitamine E, linolzuur, essentiële vetzuren en antioxidanten. Hierdoor hydrateert, verzacht, kalmeert en versoepelt het je huid. Daarnaast dringt de olie ook nog is die in de huid. Hierdoor stimuleert het de celvernieuwing, waardoor fijne lijntjes, striae en acne verdwijnen. Voor zowel de huid als het haar is het een top product!

Twee bizarre of toch handige tips van een model!

Koop je penselen (make-up kwasten) bij een winkel voor kunstschilders. Bij voorkeur voor marterhaar. Gebruik een zacht HB-potlood om je wenkbrauwen bij te tekenen.

pencil Advies voor mooie ogen!

Staan je ogen dicht bijeen, gebruik dan een highlighter in je binnenste ooghoek en een donkere tint bij de buitenste ooghoek.  Staan je ogen wijd uiteen, gebruik dan een donkere kleur aan de binnenkant en een highlighter aan de buitenkant.

Laat je lippen voller lijken!

 Wil je zorgen dat je lippen voller lijken dan ze echt zijn? Omlijn ze dan eerst met een licht weerkaatsende concealer, daarna met een huidkleurige lipliner en om het af te maken een lippenstift in een natuurlijk kleur!

lips

(Dit artikel is in samenwerking met de facebook pagina van de John Beerens webshop. Volg jij die al?)

Heb jij nog een gouden beauty of haar tip?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram