5x Leuke Kerstfilms! ♥

5x Leuke Kerstfilms! ♥

disneyDeze tijd van het jaar staat natuurlijk veel in het teken van lekker op de bank hangen, kacheltje aan,  met een grote kop choco en een leuke winterse (kerst) film…

Ik ben zelf dol op zulke momenten om even niks aan mijn hoofd te hebben en te genieten van een leuke Disney kerstfilm. Ik weet zeker dat een hoop van mijn lezers dit ook niet erg vinden om te doen en daarom heb ik 5 leuke kerst films voor je op een rijtje gezet die je waarschijnlijk vast al een keertje hebt gezien maar zeker geen ramp is om nog een keer te bekijken, kijk mee!

Love Actually

Deze film komt ieder jaar weer terug op tv en was afgelopen week op al te bekijken. Juist daarom heb ik hem er tussen gezet want wat is het een heerlijk film om te kijken rond deze tijd van het jaar. Hoe vaak je hem ook al gezien hebt, hij blijft leuk!

The Muppet Christmas Carol

Toevallig was deze film ook vorige week te zien op tv. Het blijft een leuke en grappige film om te zien als je het mij vraagt en voor zulke films ben je nooit te oud.

The Nightmare Before Christmas

Vooral hoe deze film is gemaakt vind ik geweldig, ik vind de films van Tim Burton altijd super en The Nightmare Before Christmas moet je gewoon echt een keertje gezien hebben.

A Christmas Carol

Een film die voor iedereen wel bekend is, A Christmas Carol met Jim Carrey, ik vind hem zelf echt onwijs leuk en echt een film om met kerst te kijken. Volgens mij komt hij ook vanavond op tv!

Winnie De Poeh – Winterwarmte

Yeah, Disney! Disney films vind ik helemaal geweldig en ik vind ook dat je daar nooit te oud voor bent. Er gaat toch niets boven een koude zondag in je onesie naar disney te kijken. Helaas lukt het mij niet om hiervan een trailer te vinden maar ieder is wel bekend met Winnie de Poeh en dan weet je hoe schattig en leuk het is. Naast Winnie de Poeh heb je ook hele leuke kerst films van Mickey bijvoorbeeld!

films

(Bron trailers – Youtube)

Heb jij een favoriete kerstfilm?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram