5x Blauw (paarse) nagellak! ♡

5x Blauw (paarse) nagellak! ♡

01Blauwe nagellak vind ik zelf erg leuk om af en toe te dragen en het viel mij op dat ik best wel een aantal verschillende blauw tinten in mijn nagellakstash heb zitten.

Budget merken, iets luxer. Meer donker blauw en gemengd met paars, van alles zit er tussen. Tijd om die er allemaal is bij te pakken en te laten zien. Kijk mee!

02

Essie – Pret O Surfer

Essie vind ik een geweldig nagellak merk. De nagellak is zelf erg goed qua kwaliteit, brengt mooi aan en blijft ook nog is goed zitten. Ik vind vooral het kwastje van de essie lakjes echt ene pluspunt, deze zijn geweldig! Ik heb hier het kleurtje Pret O Surfer uit de zomercollectie van dit jaar. Hieronder heb ik maar 1 laagje aangebracht.

04

DIOR – Carré Bleu

DIOR is natuurlijk een fantastich luxe merk en ziet er natuurlijk geweldig uit. Ik heb hier een prachtig donker blauw denim kleurtje genaamd Carré Bleu. Deze komt uit de herfstcollectie van 2014. Prachtig ook voor de herfst en de winter! Ook bij dit lakje heb ik maar 1 laagje aangebracht. De dekking is top. 05

Miss Sporty

Dit baby blauwe lakje had ik je al laten zien in mijn vorige post over favoriete nagellakken. Natuurlijk moest hij er tussen omdat het ook een blauwtint is. Het is op dit moment mijn favoriet omdat de kleur zo lekker fris en vrolijk is. Hij is van Miss Sporty en daardoor lekker betaalbaar. Ik heb 2 laagjes hiervan aangebracht voor het mooiste resultaat.

4

ArtDeco – 860 Summer Lilac

Wat ik persoonlijk ook een fijn merk vind is ArtDeco. Hiervan heb ik een aantal prachtige lakjes in mijn stash zitten. ook van dit merk is de kwaliteit erg top. Ik hier het lakje 860 Summer lila uit de collectie, Emilio De La Morena. Dit lakje is een mengeling van blauw met paars wat ik zelf erg mooi vind. Hieronder heb ik 2 laagjes aangebracht met als pluspunt dat de lakjes van ArtDeco heel snel drogen. 06

HEMA – 03

Als laatste nog een diepblauw lakje van de HEMA. Ik heb niet veel lakjes van HEMA omdat ik soms niet echt tevreden ben over de kwaliteit en over het kwastje. Dit lakje in nr. 03 ziet er ieder geval verassend en opvallend blauw uit. Op mijn nagels heb ik 2 laagjes aangebracht wat helemaal prima is. Hij brengt mooi aan en droogt snel op. Het is een mooie blauw maar ik heb liever een net een andere tint!

08

PicMonkey Collage

Alle 5 zijn ze eigenlijk top, ze brengen mooi aan, zitten goed op de nagel en geven een geweldige kleur. Nu gaat toch mijn aandacht het meest naar mijn favoriet van Miss Sporty en de intens donker blauwe kleur van Dior. Ik denk dat ik die kleur komend najaar vaak erbij ga pakken.
03

Wat vind jij van blauwe nagellak? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram