5 x Leuke apps om je foto’s mee te bewerken!

5 x Leuke apps om je foto’s mee te bewerken!

apps

Omdat ik zelf nog niet zo lang in het bezit ben van een smartphone vind ik helemaal leuk om opzoek te gaan naar leuke apps om mijn foto’s mee te bewerken…

Nu ben ik zelf ook nog een beetje aan het neuzen wat wel en niet leuk is maar, ik heb al 5 apps gevonden die ik zelf erg leuk vind en die ik graag wil delen. Benieuwd? Kijk mee!

♥ PicsArt
Deze app gebruik ik  het langste en is mijn favoriet. Je hebt onwijs veel keuze om je foto’s mee te bewerken. Mooie layers, stickers, glitters, collage maken en tekst toevoegen. Het kan allemaal.

♥ TypePic

Deze app ontdekte ik pas. Ik vond het er vooral erg leuk uitzien en je kunt er op een leuke manier tekst toevoegen op foto’s.

itunes(afbeelding bron – https://itunes.apple.com/nl/app/)

♥ BokehPic

Ook de app BokehPic vind ik zelf erg leuk en gebruik ik al een tijdje. Met deze app kun je allerlei leuke bokeh effecten op je foto plaatsen. Hartjes, bolletjes, sterretjes en nog veel meer. Het enige nadeel vind ik de reclame maar daar moet je voor een gratis app maar even doorheen kijken.

itunes2(afbeelding bron – https://itunes.apple.com/nl/app/)

♥ Beauty Booth

De Beauty Booth is een leuke app waarmee je je foto’s nog net wat mooier krijgt dan dat ze zijn. Je kunt er daarnaast ook nog effecten en teksten  bijvoegen. Ik heb er verschillende dingen over gehoord dat het heel leuk is maar helaas loopt hij altijd bij mij vast… Toch zet ik hem erbij want je kunt (als hij het doet) er veel mee doen.

itunes3(afbeelding bron – https://itunes.apple.com/nl/app/)

♥ InstaMirror

Insta Mirror vind ik zelf ook helemaal leuk. Met deze app kan je namelijk je foto’s in spiegeleffect krijgen. Je hebt heel veel leuke mogelijkheden waardoor het lijkt dat je vaker op de foto staat en een toffe foto kan creëren.

fotos

Welke app(s) gebruik jij om je foto’s mee te bewerken op je mobiel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram