5 tips voor een goede kledingstijl!

5 tips voor een goede kledingstijl!

Kleding kopen is leuk én lastig tegelijkertijd. Het is leuk om nieuwe kledingitems te kopen, maar het is ook lastig om de gewenste kledingitems te vinden. Ben je zelf wellicht ook nog een beetje op zoek naar je gewenste kledingstijl? Dan doe je er al helemaal verstandig aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. Hieronder vind je namelijk de 5 beste tips voor een goede kledingstijl.

Tip 1: richt je ook op accessoires

Bij een kledingstijl denk je ongetwijfeld direct aan kleding. Logisch, maar je moet de accessoires absoluut niet vergeten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een gave riem, om mooie horloges, om fraaie sieraden en om de juiste schoenen.

Draag je bijvoorbeeld een toffe spijkerbroek in combinatie met een wit overhemd? Dan kun je hier allerlei schoenen onder dragen. Je kunt kiezen voor zakelijke schoenen, voor instappers of voor gave sneakers. Wat betreft sneakers zijn onder meer de Mason Garments sneakers voor heren aan te raden.

Bron Unsplash – @joannaklups

Tip 2: ga op zoek naar je eigen stijl

Er bestaat niet één goede kledingstijl. Wat een goede kledingstijl is, hangt namelijk van je persoonlijke voorkeuren af. Vind je het fijn om er redelijk netjes en stijlvol bij te lopen? Of wil je juist een stoere kledingstijl hebben? Het is allemaal mogelijk.

Belangrijk is vooral dat je naar je eigen stijl op zoek gaat. Kopieer niet de stijl van andere mensen, maar creëer echt je eigen stijl. Daar voel je je uiteindelijk het beste bij.

Tip 3: stem kledingitems op elkaar af

Heb je een geweldige spijkerbroek en een geweldig spijkerjack gekocht? Leuk, maar deze twee kledingitems gaan mogelijk niet al te goed hand in hand met elkaar. Het advies is daarom om je pijlen niet op losse kledingitems te richten, maar juist op complete outfits.

Bron Unsplash – @tamarabellis

Tip 4: doe inspiratie op

Via het internet heb je ongekende mogelijkheden om inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld op Instagram en Pinterest naar fraaie kledingstijlen en outfits. Of scroll eindeloos door het aanbod van merken waar je gek op bent. Door op deze manier naar outfits te kijken, doe je de nodige inspiratie op. Inspiratie waarmee je vervolgens je eigen kledingstijl creëert.

Tip 5: kijk kritisch naar de prijskaartjes

Een goede kledingstijl creëren is super, maar je hebt uiteraard wel met grenzen te maken. Grenzen op het gebied van je budget bijvoorbeeld. Wellicht het belangrijkste advies is daarom om kritisch naar de prijskaartjes te kijken. Belangrijk is dat de prijs kwaliteit verhouding goed is, je wilt niet je geld kwijt zijn aan kledingstukken die niet lang mee gaan. Bij Mason Garments krijg je schoenen van goede kwaliteit waar je jaren plezier aan hebt.

Bron Unsplash – Charisse Kenion

Heb jij een eigen kledingstijl?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram