5 Mooie blog momenten uit 2013

5 Mooie blog momenten uit 2013

blogmomenten2013 zit er bijna op en het leek mij een leuk idee om 5 mooie blog momenten onder elkaar te zetten die voor mij echt bijzonder zijn geweest afgelopen jaar. Natuurlijk zijn dat er veel meer dan 5 want elke dag was weer een feestje om voor Fablouise aan de slag te gaan…

Ik heb 5 punten eruit gehaald die ik graag nog een keer uitlicht en wat mij echt gelukkig maakt, kijk mee!

Een van de mooiste momenten komt elke dag weer terug en dat zijn al jullie mooi, lieve en fijne reacties en bezoekjes die jullie elke dag weer mee brengen. Ik geniet echt van het idee dat er dagelijks zoveel lieve lezers zijn die en kijkje komen nemen op Fablouise. Het is zo bijzonder! THANKS!!

Mijn site stond zomaar in een folder van de Bruna, het kwam zo onverwachts dat het zo mooi moment is.

media3 Het bezoeken van alle mooie events die ik afgelopen jaar heb gedaan vind echt heel tof en daar kijk ik heel fijn op terug. De bijzondere momenten eraan zijn vooral de ontmoetingen met andere lieve bloggers en natuurlijk de uitnodiging voor de Fashionweek SIS by Spijkers en Spijkers show. Mijn droom was ooit fashionweek te bezoeken en Fablouise.nl heeft dat mogelijk gemaakt!

Eigen blog op de maar liefst 3 online kranten. Iedere week schrijf ik een column voor 3 online kranten rondom mijn woonplaats. Ik vond het al zo tof om zelf in de krant te komen met mijn website maar er ook voor schrijven iedere week, wow!

Fablouise begon als een blog voor mijzelf met nooit het idee zo groot ermee te worden. De afgelopen jaar heb ik zoveel mooie samenwerkingen mogen doen dat ik echt denk, hoe dan? Ik leer zoveel lieve mensen kennen door de website waar ik echt heel dankbaar voor ben.

facebookbannerIedere dag weer werk ik met veel liefde en enthousiasme voor de site en ik hoop dat 2014 net zo fijn en mooi mag worden als 2013. Ieder geval staat er begin van 2014 nog iets heel tofs te wachten waar ik helaas nog niet zoveel over kan zeggen maar waar ik wel heel trots op ben.

Heb jij een bijzonder en mooi moment uit 2013?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram