5 Juli – Happy Birthday my Boy!

5 Juli – Happy Birthday my Boy!

0PicMonkey CollageVandaag weer een kort verslagje van mijn dag. Mijn vriend is aanstaande maandag jarig maar helaas zijn we er dan allebei niet dus besloten we het vandaag alvast te vieren.

Ik dook de stad in om wat versiering te halen en ging stiekem aan de slag. Ik heb mijn vriend al is eerder verrast door het hele huis te versieren met vrienden maar nu stond ik er alleen voor dus moest ik het klein houden. Ik kocht een hoop ballonnen, 2 heerlijke gebakjes, nog twee extra cadeautjes en een lief kaartje.

3laura2Dit super schattige kaartje vond ik bij de HEMA en vind ik zelf helemaal geweldig. Ik hou ervan als het zo simpel mogelijk is en dat is dit kaartje helemaal.

4laura3Ballonnen vind ik vrolijk maar ik had niet lang de tijd om het stiekem op te blazen. De eerste 5 knalde direct uit elkaar maar het lukte uiteindelijk nog om een paar leuke aan een slinger op te hangen. Ik kocht deze bij de Action en ze horen rare vormen te krijgen maar ik durfde het niet zo ver op te blazen waardoor er een paar mislukkelingen tussen zaten.2laura5

Bij een feestje horen natuurlijk taartjes en bij de bakker kocht ik er twee. Ik nam voor mij zelf een kwark gebakje mee met binnenin een lekker vulling en witte chocola en voor mijn vriend een gebakje met chocola, mokka en koffie smaak. Yummie! Kaarsjes erop en blazen maar!1laura4

De dag is nog niet voorbij en we blijven in de feeststemming. Straks lekker samen eten en vanavond natuurlijk voetbal!!

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben en geniet van de voetbalwedstrijd als je vanavond gaat kijken!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram