5 favoriete films!

5 favoriete films!

largeEen film kijken is natuurlijk een van de leukste dingen om te doen. Lekker ontspannen met een groot glas drinken, een tafel vol hapjes en een comfy outfit…

Ik vind het ieder geval onwijs fijn en 99% van mijn weekenden bestaan wel uit het bekijken van een film, of alleen of met vrienden of gezellig met mijn vriend. De laatste tijd heb ik een paar films gezien die ik onwijs leuk vond en die ik graag deel. Ben jij ook zo gek op films kijken? Kijk dan snel verder

The Great Gatsby

Ik denk dat dit de leukste en meest bijzondere film is die ik de laatste tijd heb gezien. Ik vond het verhaal, de uitstraling en de acteurs bij elkaar zo geweldig dat ik van begin tot eind heb genoten. Ik ben zeker van plan hem binnenkort nog een keertje te kijken.

The Vow

De Vow keek ik alleen en in de eerste instantie omdat het een film is waar Channing Tatum in speelde. Als snel raakte ik helemaal verdiept in de film en vond het echt een hele mooie, meeslepende drama die ik ook zeker nog een keertje wil bekijken.

The Hunger Games – Catching Fire

Deel 1 van de Hunger Games vond ik echt onwijs gaaf en ik kon niet wachten tot deel 2 zou verschijnen. Opnieuw was deze film echt tof om te zien en het verhaal en hoe alles is gemaakt en bedacht blijf ik zo gaaf vinden.

Brothers

Toevallig was deze film pas op tv. Ik heb hem al een tijdje geleden gezien en hij is mij nog heel goed bij gebleven. Ik vond hem erg goed en het verhaal heel mooi. Een film waar je van begin tot  eind geconcentreerd op bent.

Spijt!

De enige Nederlandse film in de rijtje is Spijt! Ik heb deze ongeveer 3 maanden geleden gekeken en nog is het een film die mij raakt. Ik vond het verhaal zo zielig en zo echt dat ik erdoor moest huilen. Het gaat over pesten en dat blijft altijd moeilijk om te zien en te horen, ook al is het een film het is zo echt.

(Bron trailers – Youtube.com)
(Bron afbeelding – weheartit.com)

Dit was mijn top 5 met leukste en meest bijgebleven films van de afgelopen tijd.

Heb jij een film die je heel leuk/goed vond?
Heb je nog aanraders?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram