Mijn 5 favoriete drogisterij make-up!

Mijn 5 favoriete drogisterij make-up!

Er zijn zoveel plekken tegenwoordig waar je prachtige make-up kan kopen, grote warenhuizen, speciale boetiekjes maar natuurlijk ook gewoon bij de drogist. En daar is het precies voor mij allemaal begonnen, mijn liefde voor make-up. Ik ontdekte daar de eerste merken en fijne producten die ik op de dag van vandaag nog graag gebruik of graag weer zou aanschaffen. Die favoriete producten deel ik vandaag graag met je!

Nu kan je natuurlijk een bezoekje aan de drogist brengen, toch vind ik zelf makkelijker om dit online te doen omdat ik doordeweeks vrijwel geen tijd heb om even uitgebreid een winkel te bezoeken. Daarom vind ik het heerlijk dat het ook lekker vanaf de bank kan op mijn laptop en alle tijd hebben om lekker te scrollen door de producten. Op zoek naar vertrouwde favorieten en natuurlijk ook weer nieuwe ontdekkingen opdoen. Daarnaast merk ik dat je online vaak betere aanbiedingen hebt dan in de winkel, zoals bij Drogistplein.nl waar je een aantal make-upproducten vindt met heel veel korting. Love it!


Mijn favorieten/aanraders:

Maybelline Eraser concealer

Dit product van Maybelline is haast niet meer in Nederland in de winkels te krijgen maar online nog wel en ik kan hem je zeker aanraden. Dit product is namelijk echt mijn favoriete concealer ooit die ik heb gebruikt. De laatste keer dat ik in Londen was heb ik er snel weer een meegenomen want dit product werkt ontzettend goed. De dekking is super goed zonder dat het raar op je huid gaat zitten. Daarnaast vind ik het bijgevoegde sponsje ook erg fijn in gebruik.

Garnier BB Cream

Naast foundation heb ik altijd graag willen afwisselen met een BB of CC Cream. Ik heb namelijk van die periodes dat ik helemaal niet een mega dekking op mijn huid wil maar juist een neutrale look. Hiervoor is een BB Cream of CC Cream echt de oplossing voor. Je camoufleert lichte onzuiverheden maar laat je huid nog wel stralen. Mijn eerste BB Cream die ik ooit kocht was van Garnier in een lange tube. Intussen heb ik denk ik dit product 5x opnieuw gekocht en kan ik hem nog steeds aanraden. Hij is super fijn, de dekking is precies goed wat je wilt voor de BB Cream en hij is ook nog is vriendelijk voor de huid.

Maybelline Vivid Matte Liquid 07 Blushing

De laatste tijd koop ik vrijwel geen lipproducten meer omdat mijn stash echt overvol zit. Ik vind lipproducten heerlijk om elke dag te gebruiken en ik hou ook wel van afwisseling qua kleur en textuur. Een hele poos geleden las ik een review over de Vived Matte Liquid lipproducten van Maybelline en daar ontdekte ik de 07 blushing. Deze kleur is zo ontzettend mooi en komt heel dicht in de buurt van Faux van MAC.

Benecos Lipstick Soft Coral

Benecos heb ik een aantal jaren terug leren kennen en dit merk mag van mij wel wat extra worden uitgelicht. Ik heb namelijk toen kennis gemaakt met de lipsticks en deze waren ontzettend fijn. In totaal heb ik 4 kleurtjes gehad en ontzettend veel gebruikt. Zoveel dat 1 lipstick gewoon helemaal op is gegaan. De lipproducten van Benecos bevatten namelijk geen slechte ingrediënten maar juist hele verzorgende waardoor ze ontzettend comfortabel aanvoelen op de lippen. Ook was het pigment wat van de lipproducten afkomt super goed en daarom behoren deze ook zeker op mijn favorietenlijstje. Ik had destijds 2 warm rode kleuren en mijn favoriet, soft coral.

Maybelline Great Lash mascara

Mijn eerste echte mascara die ik heb ontdekt toen ik met make-up begon was de Maybelline Great Lash, de mascara in de roze huls met groene dop. Mijn moeder gebruikte deze mascara altijd en ik was er toen ook erg nieuwsgierig naar. De mascara is een oude van Maybelline en nog steeds een populaire variant. Deze mascara is voor heel veel beautyliefhebbers echt een musthave!


Heb jij een favoriet beautyproduct die je al heel wat jaren kent?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 15 november 2017 / 18:51

  De concealer van Maybelline is idd heel fijn! Ik gebruik al jaren de False lash effect van Maxfactor, echt een groot favoriet! X

 2. 15 november 2017 / 11:41

  Oooh leuk dat je aandacht schenkt aan drogisterijmake-up! Deze merken sla ik vaak over, want ik grijp dan eerder naar Catrice of Essence of juist de wat duurdere merken. Ik ben wel héél benieuwd naar de Maybelline concealer want daar heb ik al zoveel goeds over gelezen.

 3. 15 november 2017 / 11:19

  Ik ben zelf gek van de compacte pressed setting powder van essence. De verpakking wil nog wel eens wisselen maar het product blijft hetzelfde 🙂

 4. 15 november 2017 / 11:06

  De maybelline vivid matte liquid is ook een favoriet voor mij, enkel in een donkerdere kleur.
  Liefs,
  Yara

 5. 15 november 2017 / 10:09

  De concealer van Maybelline vind ik ook super fijn! Die gebruik ik op het moment ook en heb er ook al heel wat flesjes van opgemaakt. De rest heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram