5 dagelijkse make-up essentials!

5 dagelijkse make-up essentials!

Als ik ergens heen zou moeten gaan en 5 make-up producten moet meenemen dan weet ik direct welke ik moet pakken. Er zijn namelijk standaard 5 producten die ik iedere dag weer met veel liefde gebruik. Het zijn echt mijn standaards basics, of ik nu uitgebreid mij op ga maken of snel een make-up op moet doen, ik pak deze er ieder geval bij.

dageljkse makeup1

Chanel CC Cream | Deze CC Cream van Chanel heb ik al een tijdje in mijn stash en ik ben er nog iedere dag heel blij mee. Er hing een groot prijskaartje aan dit product en het was bij het afrekenen ook echt even slikken maar ik heb er geen minuut spijt van. Deze CC Cream is ondanks dat het een CC Cream is ontzettend dekkend. Ik gebruik maar een klein druppeltjes om mijn hele gezicht ermee te bedekken. Hij trekt mooi natuurlijk in en blijft goed zitten.

Sisley Powder | Sisley heb ik leren kennen door mijn moeder en daar ben ik heel blij mee. Sisley is een vrij luxe merk met veel mooie beauty en verzoringproducten. Mijn aandacht viel op hun… Daarnaast vind ik het doosje ook erg schattig, love it!

Chanel Les Beiges Duo N02 | Vorig jaar kocht ik uit een LE deze duo met daarin een highlighter en blush. Vooral de blush sprak mij erg aan en dat was ook de reden dat ik hem kocht. Ik gebruik hem ontzettend vaak en ook in combi met de highlighter. Ik vind dat hij goed bij mijn huid past en dat hij een natuurlijk effect geeft.

Benefit 3D Browtones | Tegenwoordig doe ik vrij weinig met mijn wenkbrauwen en dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Mijn wenkbrauwen zijn erg vol wat heel fijn is maar ook erg wild. Het enige wat ik nu doe is het met deze wenkbrauw gel in model brengen zodat het allemaal netjes in een lijn loopt. Dankzij het kleurtje van deze Browtones worden kleine stukje opgevuld. Ik gebruik nr. 4 die heel goed past bij mijn donkere wenkies.

Mascara Artdeco Long Lashes | Ik heb best een hoop mascara’s liggen en dan moet je denken aan merken als Chanel en Dior. Enorme fijne mascara’s om te gebruiken maar toch pak ik de laatste tijd toch het liefst naar deze rosé gekleurde van ArtDeco. Deze mascara geeft mijn wimpers zonder gebruik van wimperkruller echt een mega boost. Ze worden een stuk langer zonder klontjes of spinnenpootjes effect.

dagelijkse makepup2

dagelijkse makeup 3

Heb jij make-up producten die je iedere dag weer met liefde gebruikt?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 5 mei 2017 / 11:32

  Wat gebruik je toch mooie producten! Leuk om te zien wat jouw essentials zijn!

 2. 25 april 2017 / 17:06

  Wat een prachtige producten. Ik snap wel dat je deze het liefst gebruikt!

 3. Simone
  25 april 2017 / 12:15

  Wauw wat een hoop mooie producten én mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram