Mijn Victoria’s Secret tasjes!

Mijn Victoria’s Secret tasjes!

vs11Victoria’s Secret vind ik echt een geweldig merk en een heerlijke plek om leuke items te scoren. Helaas hebben wij in Nederland maar 1 kleine store op Schiphol maar ondanks dat is er best wel iets leuks te vinden.

Afgelopen maand in Londen bracht ik een bezoekje aan de grote Victoria’s Secret store en PINK Winkel en kocht ik twee onwijs mooie items. Op dit moment heb ik dan ook 4 leuke tasjes van het merk en die wil ik je graag laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

Make-up tasje

Dit is op dit moment mijn favoriete make-up tasje. Ik kocht hem in Londen gevuld met 3 andere VS producten. Het tasje is neon roze met goud en super leuk voor de zomer. Ik vind de make-up tasjes met producten erin echt leuke koopjes en lekker voordelig!

vs2

vs3Make-up tasje

Dit knal roze make-up tasje heb ik al een lange tijd in mijn bezit en kreeg ik ongeveer 3 jaar geleden van mijn zus cadeau. Ik gebruik hem vaak als ik naar mijn vriend ga en make-up producten meeneem. Hij is lekker fout roze en daardoor geweldig.

vs7De Rugzak

Wauw, wat ben ik blij met deze rugzak. Ik kocht hem in Londen en ik ben er onwijs gelukkig mee. Ik had de tas al online gezien en in Londen hing hij in de PINK winkel. Ik nam hem mee en ben iedere dag weer verliefd. Het model is vrij simpel en klein maar daardoor ideaal om lekker mee te sleuren.

vs8

vs9

vs10Lipstick bag

Dit tasje kwam ik tegen in Londen bij de kassa en trok zo erg mijn aandacht dat ik hem meenam. Ergens heb je er niet zoveel aan maar omdat hij er zo leuk en schattig uitziet is het toch weer leuk om te hebben. Ik noem het mijn lipstick bag en bewaar er lipstick in als ik op pad ga.

vs4

vs5

Wat vind jij van het merk Victoria’s Secret?
Heb jij er iets van?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram