Mijn 4 favoriete Paaseitjes!

Mijn 4 favoriete Paaseitjes!

Als er een zoetig hapje is waar ik ieder jaar weer naar uit kijk dan zijn het wel paaseitjes. Ik vind ze heerlijk en zo lekker om van te snoepen tijdens het genot van een kopje thee. Ieder jaar weer verbaas ik mij over de smaken en varianten die in de winkels verschijnen en daarom leek het mij leuk om mijn top 4 met favoriete eitjes van dit jaar met jullie te delen.Paaseitjes zijn net als pepernoten (veel te vroeg) te koop en dat vind ik zelf helemaal geen probleem. Des te langer de tijd om van te genieten en nieuwe smaken te ontdekken. Dit jaar komt mijn all time favorite eitje van HEMA en heeft Albert Heijn mij helemaal ingepakt met nieuwe smaken. (Ohja, dit is trouwens helemaal niet gesponsord!) Benieuwd welke mijn favorieten zijn? Kijk mee!


HEMA | Karamel 

Mijn all-time favoriete paaseitje is toch echt wel de karamel van de HEMA. Helaas moest HEMA zo nodig dit eitje een beetje op de achtergrond doen vanwege de hype ‘karamel zeezout’. Eerder verkocht HEMA zakjes vol met deze smaak maar tegenwoordig krijg je ze alleen in gemengde zakjes of als je ze zelf schept (helaas is deze smaak altijd al eerste op) HEMA dat zegt toch genoeg?? Ieder geval ben ik zelf niet echt een liefhebber van de karamel zeezout variant dus ik vind het nogal jammer dat die de plek ervan heeft ingenomen. Maar gelukkig zijn ze dus wel in de gemengde zakjes verkrijgbaar en heb ik er al heel wat van gesnapt. Het eitje is heerlijk gevuld met vloeibare karamel en dat wil toch iedereen?

Albert Heijn Delicate | Wit Framboos Cheesecake

Albert Heijn is voor mij dit jaar echt de grote winnaar met de lekkerste eitjes. Ik kwam namelijk bij het schap van Delicate heerlijke varianten tegen en die moesten natuurlijk geproefd worden. 1 van die zakjes van de variant wit framboos cheesecake. Ik ben gek op cheesecake en hoopte natuurlijk dat dit eitje net zo lekker zou smaken. En dat doet die zeker. Hij is heerlijk gevuld met een cheesecake achtig goedje gemend met framboos en door de witte chocolade van het eitje zelf maakt het echt tot een heerlijke combi. Normaal zou ik niet zo snel kiezen voor chocola met framboos smaak maar dit eitje is heerlijk!

Albert Heijn Delicate | Cookie Dough

Er ging van alles door mij heen toen ik zag dat Albert Heijn Cookie Dough paaseitjes te koop heeft. Ik kan op deze aardbol niks lekkerders opnoemen dan koekjes deeg en met volle vaart ging ik naar de Albert Heijn toe om hier een zakje van te halen. ‘Echte’ koekjes deeg is natuurlijk perfectie maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik dol ben op deze paaseitjes. De smaak is niet helemaal koekjes deeg maar het komt er zo ver in de buurt en de structuur ervan maakt het echt heel goed af. Ik ben er dol op en ik zag dat de zakjes van deze super hard gaan dus ik heb snel nog even eentje ingeslagen! Wat een snoepkont ben ik ook…

Albert Heijn Delicate | Melk Speculoos karamel

Zoals ik al zei is Albert Heijn Delicate de grote winnaar voor mij als het gaat om lekkere eitjes. Als je namelijk ‘melk speculoos karamel’ ergens ziet staan dan word je toch gelukkig? Maar goed, dit zakje ging ook mee en van de bovenstaande 3 vind ik deze wel het minste  maar het is wel echt een lekker gevuld chocolade eitje. De vloeibare karamel met speculoos is namelijk wel extreem zoet en je moet er echt van houden, toch denk ik als je een liefhebber bent van speculaas en karamel dit een perfect eitje is voor op de paastafel!


Oh Oh Oh wat was het vervelend om dit artikel te maken! Al die eitjes zo bij elkaar, heeeeeel vervelend! Ik ben echt een chocolade liefhebber en daarom geniet ik echt van z’n heerlijk chocolaatje bij de thee. Lekker voor tussendoor en het staat ook nog zo gezellig!

Heb jij een favoriet paaseitje/merk die de moeite waard is om te proberen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 25 maart 2018 / 17:33

  Oh heerlijk! Ik vind die van de Jamin altijd erg lekker, zoveel verschillende en aparte smaken.

  • 25 maart 2018 / 18:31

   Ik vind het zo jammer dat er geen Jamin in de buurt is bij mij, ik ken hun eitjes helemaal niet 🙁

 2. 25 maart 2018 / 11:16

  De wit met framboos en cheesecake moet ik gaan proberen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram