3x Polish Alcoholic – Cheer Bear, Sunset Blvd & Jane Doe

3x Polish Alcoholic – Cheer Bear, Sunset Blvd & Jane Doe

1We blijven nog even in de nagellak sferen hangen vandaag. Ik heb namelijk 3 lakjes van het Nederlandse Indie merk Polish Alcholic. Indie staat voor independent, nagellakken die handgemaakt worden en niet in grote massa’s maar juist in kleine oplages waardoor de nagellakken een stuk unieker zijn…

Ik heb vandaag 3 lakjes van Polish Alcoholic die ik je graag wil laten zien. De lakjes zijn allemaal Formaldehyde, Toluene en Dibutyl Phthalate vrij, daarnaast zijn ze niet getest op dieren. De flesjes zelfs laten zien dat de nagellak niet is zoals je ze kent in de winkel. De flesjes zijn simpel vormgegeven en laten zien dat het handgemaakt is. Iedere nagellak bevat 10 ml.

Jane Doe

Dit lakje vind ik geweldig mooi. Het is een lakje met zowel een roze als een witte gloed en prachtige shimmers erin. Dit lakje is zowel te gebruiken als basis lak en als topcoat over een andere kleur. Ik denk dat ik het een lak vind om alleen te dragen, hij is prachtig en geeft mij een zomers gevoel. Ohja wat ik je nog graag wil vertellen, de Jane Doe lak is temperatuur gevoelig. Wanneer je hem onder koud water en daarna onder warm water doet verandert hij!

2

6Sunset Blvd

Direct moest ik denken aan het lakje van essence die ik pas heb laten zien. Dit is weer z’n magisch wit lakje die prachtig is als topcoat. Het is een lakje die iedere keer weer andere kleuren naar boven haalt. Het is lastig te laten zien op de foto maar wauw, wat een prachtig lakje!

3

lakjeCheer Bear

Ook Cheer Bear vind ik geweldig, het is een wat warme lakje met een combi van rood en roze. De shimmers die dit lakje bevatten zijn verbluffend mooi.

4

51 laag aangebracht
Jane Doe, Sunset Blvd, Cheer Bear

laag12 laagjes aangebracht
Jane Doe, Sunset Blvd, Cheer Bear

laag23 laagjes aangebracht
Jane Doe, Sunset Blvd, Cheer Bear

laag3Om het prachtige effecte te laten zien van de Sunset Blvd als topcoat heb ik dit lakje aangebracht over een roze lak en een zeegroen/blauw lakje. Ik krijg direct weer het zeemeerminnen gevoel als ik deze combinatie zie en heel veel zin in de zomer.

Sunset Blvd als topcoat

topcoatlaagIk vind de lakjes stuk voor stuk prachtig en ook nog is erg leuk omdat het handgemaakte producten zijn. Het is een vrij dunne structuur waardoor de nagellak snel opdroogt. Ze brengen mooi en makkelijk aan en maken je nagels prachtig. De prijzen van de meeste lakjes liggen rond de €8,50 wat ik voor een uniek, handgemaakt lakje een mooie prijs vind.

De lakjes zijn verkrijgbaar in deze webshop waar je trouwens nog veel meer mooie exemplaren kunt vinden.

Wat vind jij van de Polish Alcoholic lakjes?
Wat je er al mee bekend?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram