3x MUA – Extreme Metallics, Eye Shadow & Blusher!

3x MUA – Extreme Metallics, Eye Shadow & Blusher!

mua1De afgelopen tijd zijn er al een aantal MUA artikel online verschenen, vandaag is het tijd voor de laatste drie producten die ik ontving ik mijn goodiebag en die ik je graag nog even wil laten zien.

Het gaat om drie producten voor het gezicht, zowel een mooie blush, als een mono oogschaduw en een Extreme Metallics oogschaduw doosje. Benieuwd naar deze producten? Kijk dan snel verder!

mua2MUA Extreme Metallics

mua3Het eerste product dat ik met je wil delen is een opvallend item. Het gaat om een doosje gevuld met 4 extreme metallic kleuren. Op het eerste gezicht ziet het er heel tof uit, de metallics knallen er vanaf en het doosje is gevuld met verschillende kleuren waardoor je er veel kanten mee op kunt om je ogen te laten knallen.

mua4Hieronder de swatch van het product, wat opvalt is dat het pigment erg goed is voor het product alleen is wel een beetje kruimelig. De oogschaduw voelt zelf heel romig aan en voor dit onderstaande effect hoef je maar 1x over de kleur heen. Helaas kan ik het product niet vinden in de MUA webshop waardoor ik ook geen prijs kan aangeven. Ik schat zelf dat dit product z’n €3,50 gaat kosten in de winkel.

mua5MUA – Blusher Shade 4

mua6Het volgende product dat ik ga laten zien is een blush van MUA waar ik zelf al een tijdje ervaring mee heb. Het was het eerste product wat ik online bestelde en nog regelmatig gebruik, sterker nog er zit zelfs al een pan in mijn blush. Ik heb hier de shade 4 wat een beetje een warm oranje kleur is.

mua7Hieronder het pigment van de blush. Ik zelf was al fan want de kwaliteit voor de prijs is zeker goed. Dit is niet mijn favoriete kleur maar hij mag er wezen. De blusher is er in vele verschillende kleuren is kost maar 1 pond.

mua8MUA Eye Shadow – Shade 22 Pearl

mua9Ik ben ontzettend fan van de paletten van MUA maar ik had nog geen ervaring met de mono’s van dit merk. Ik heb hier een mono in een zacht roze kleur met een lichte parelmoer glans eroverheen. Ik vind hem zelf erg mooi, zacht van kleur en een mooie tint om te gebruiken met een andere kleur.

mua10Hieronder kan je de swatch zien van het product, de oogschaduw zelf voelt heel fijn aan, kruimelt niet een brengt mooi aan op de huid. Ik vind het pigment erg goed overkomen. De prijs online is 1 pond en is verkrijgbaar in maar liefst 25 verschillende kleuren. De mono’s zijn ook verkrijgbaar in matte varianten.

mua11Dit waren alle producten die ik ontving in de goodiebag. Over het algemeen ben ik heel tevreden over MUA. De kwaliteit mag er zeker wezen voor de prijs en daarnaast zien alle producten er ook nog is heel leuk uit. Als het goed is verkoopt het Kruidvat over 1 week MUA!

Benieuwd naar mijn andere reviews van de MUA producten:

Mega Volume Mascara
Matte Lipstick
Nagellak
Kiss Proof Lip stain
Kruidvat Verkooppunten

Wat ga jij het eerst aanschaffen van MUA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram