3x Mijn favoriete Kerstfilms!

3x Mijn favoriete Kerstfilms!

Er gaat niets boven een heerlijke kerstfilm als je het mij vraagt. Lekker voor de buis met een grote mok warme chocolademelk met natuurlijk alles erop en eraan, chocolaatjes, knetterende kaarsjes en noem maar op.

De eerste kerstfilms heb ik alweer bekeken en kijk nu alweer uit naar de volgende. Omdat er best wat kerstfilms te kijken valt en ik de meeste ook echt super leuk vind, deel ik vandaag 3 van mijn grote favorieten. Ben je nog opzoek naar een kijk tip? Kijk dan snel verder!


The Polar Express

The Polar Express vind ik echt een heerlijke film om tijdens de kerst te kijken. De film is zo mooi gemaakt en het verhaal is zo cosy. Eentje die wel 100x kunt bekijken en toch iedere keer weer net zo leuk blijft!


A Christmas Carol

Nog een grote favoriet is ‘A Christmas Carol’. Ook weer vind ik deze film super leuk gemaakt en het welbekende verhaal over de gierige Scrooge blijft zo leuk om te zien.


Arthur Christmas

Ik weet nog dat ik heel lang geleden de dvd heel goedkoop tegen kwam bij de Blokker en hem eigenlijk voor de gok meenam naar huis. Uiteindelijk een super goed idee geweest want ik vind deze film zo gezellig om te kijken. Ontzettend kleurijk en echt het ultieme kerstgevoel. Ieder jaar pak ik hem weer uit de kast om te bekijken


Heb jij nog een favoriete kerstfilm?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 12 december 2018 / 10:23

    Mijn favoriete kerstfilms zijn Home Alone (1&2), Love Actually & The Holiday 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram