3x Mijn favoriete buitenlandse blogs!

3x Mijn favoriete buitenlandse blogs!

Al heel wat jaren ben ik een groot fan van het lezen van blogs. Iedere dag opnieuw breng ik weer een bezoekje aan mijn favorieten en dagelijks ontdek ik ook weer nieuwe die ik opsla!

Mijn favoriete blogs om te bezoeken zijn lifestyle blogs omdat deze vol zitten met inspiratie die mij als blogger ook weer op ideeën brengen. Ik heb 3 favoriete buitenlandse blogs die ik heel inspirerend vind en deze wil ik vandaag graag met jullie delen. Wie weet ontdek je ook een nieuwe favoriet voor op je lijstje. Kijk snel mee!


A Beautiful Mess

Een van die blogs waar je eigenlijk de hele dag wel op kunt rond surfen is A Beautiful Mess. Dit is één van mijn favoriete blogs van de zusjes Elsie Larson en Emma Chapman. Je kunt er terecht voor eigenlijk alles. Beauty, lifestyle, leuke DIY’s, heel veel inspiratie en noem maar op. Ik breng iedere dag wel weer een (of 2) bezoekje aan deze leuke blog en raak iedere keer weer geïnspireerd!


Lauren conrad

Lauren Conrad ken je waarschijnlijk wel van het MTV programma de Hills. Ik was vroeger erg fan van de Hills en dan vooral van Lauren. Ze heeft 3 prachtige boeken uitgebracht en heeft ook een online platform vol inspiratie. Volgens mij wordt iedere blogger blij van deze website door de prachtige sfeer die het uitstraalt. Ook op deze blog vind je van alles en nog wat. Veel lifestyle, fashion en beauty gerelateerde artikelen.


Craft Berry Bush

Voor de leukste en mooiste DIY’s is het zeker de moeite waard om deze blog Craft Berry Bush te bezoeken. Het is er weer een met prachtige fotografie en een geweldige sfeer. Ik hou van haar creativiteit!


Heb jij nog een leuke (buitenlandse) lifestyle blog om te delen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Kim
    4 februari 2019 / 08:45

    Leuke blogs. Lauren Conrad kende ik al, de laatste is nieuw voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram