WALLPAPER SUNDAY #3

WALLPAPER SUNDAY #3

Het is alweer zondag en daarom is het weer tijd voor ‘Wallpaper Sunday’ met weer nieuwe wallpapers! Dit keer 3 random varianten die ieder geval lakker roze zijn. Ben je daarom opzoek naar een nieuw achtergrondje voor je mobiel? Wie weet zit er iets voor je tussen!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op!


Wallpaper | Girl Power


Wallpaper | Let it snow Confetti


Wallpaper | Oh hi Girl.


 
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram