3x kookboeken voor kerst!

3x kookboeken voor kerst!

Kerst staat voor de deur en daarom is het hoogtijd om alvast wat voorbereidingen te treffen. De kerstboom kan in huis worden gehaald, de cadeautjes kunnen ingepakt worden en het het kerstmenu mag je al een beetje vorm gaan geven.

Heb je dit jaar echt even wat inspiratie nodig wat je op tafel wilt serveren? Dan kunnen deze 3 kerst kookboeken je misschien wel een beetje op weg helpen. Kijk mee!Tanya’s Christmas

Tanya Burr ken je misschien wel van haar bekende blog en Instagram account. Ik ben al jaren fan van haar en ook van haar kerstboek. Ik kreeg hem 2 jaar terug voor mijn verjaardag en nog steeds vind ik het een heerlijk boek om rond de feestdagen doorheen te bladeren en inspiratie op te doen.

De hele vormgeving van het boek vind ik geweldig en de toegankelijke recepten en diy’s zijn leuk om te maken.


Jamie Oliver’s kerstkookboek

Jamie Oliver vind ik geweldig en ik ben dol op zijn boeken en tv programma’s op 24kitchen. Het kerstkookboek staat ieder geval al weer klaar voor dit jaar om erbij te pakken. Vorig jaar bakte ik met mijn schoonzusje heel wat lekkere recepten uit dit boek en stuk voor stuk waren ze heerlijk en goed te bereiden.

De recepten zijn makkelijk te maken en je hebt helemaal niet ’te’ veel ingrediënten nodig en dat maakt dit boek van Jamie Oliver zo leuk. Voorgerechten, hoofdgerechten, lekkere tussendoortjes en nagerechten kom je er allemaal in tegen.


New York Kerstmis Bakboek

Een paar dagen geleden liet ik je mijn nieuwste aankoop al zien, het New York kerstmis bakboek. Ik heb er toen al wat uitgebreider over geschreven en ben je nieuwsgierig naar dit boek, dan verwijs ik je door naar dat artikel. Als je lekkere zoete baksels wilt neerzetten voor kerst dan is dit echt een leuk boek. Het ziet er allemaal prachtig uit en is heel leuk om te proberen te maken. Ik heb a een aantal recepten genoteerd die ik wil maken!Heb jij een kerstkookboek in de kast liggen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 4 december 2019 / 11:30

    och och oke deze gaan naar mijn wishlist! Wat zien ze er mega leuk uit zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram