3x Essence Colour & Go lakjes!

3x Essence Colour & Go lakjes!

e2essence heeft 3 hele vrolijke lente lakjes in haar assortiment toegevoegd. Van een perzik lakje tot een zoete aardbei een een appel kleurtje. Ik nam ze mee op te reviewen voor jullie!

Deze lakjes zijn uit de Colour & go collectie die essence verkoopt. Ze zijn lekker betaalbaar, zien er goed uit en de kwaliteit voor de prijs die je ervoor moet betalen is erg goed. (Ik laat de nagellakken zien op een nagellak wiel, houdbaarheid kan ik hierdoor niet testen)

e1

e3

e4167 – Candy Love

Candy love is een zacht nude/licht perzik kleurtje. Ik vind hem er erg lief en neutraal uitzien en daardoor draagbaar. Candy love bevat hele kleine shimmers.

e5177 – Happy End

Happy end is een zoet kleurtje die doet denken aan een lekker snoepje en een ijsje. Een heerlijke kleur om je nagels mee te fleuren.

e6178 – Hello Spring!

Hello Spring! is natuurlijk de ultieme lente kleur voor op je nagels. Dit lakje straalt gewoon het voorjaar uit en groen is natuurlijk een keer wat anders dan anders. Hello Spring! bevat hele kleine shimmers.

e7Wat mij direct opviel is het kwastje, deze is namelijk best stevig en groot. Ik ben dit soort kwastjes gewend van luxere merken maar wist helemaal niet dat de kwastjes van essence ook al zo fijn zijn. Ideaal om in een paar wegen je hele nagel te bedekken.

e8Hieronder het resultaat van de lakken. Het is slechts 1 laag! Ik wou nog een foto maken met 2 lagen maar ik vond het resultaat al zo goed bij 1 laag dat ik het eigenlijk niet nodig vond. Ik ben echt verbaasd hoe de lakjes er stuk voor stuk goed uitzien. Echte musthave kleurtjes voor het voorjaar!

e9De lakjes zijn verkrijgbaar bij o.a.. Het Kruidvat voor €1,69 per stuk!

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram