Budget Monday – 3x Catrice lakjes!

Budget Monday – 3x Catrice lakjes!

catrice1Tijd voor review van drie verschillende nagellakjes van Catrice. Ik kreeg deze in het Trekpleister tasje van Catrice en ik wil je ze vandaag alle drie laten zien…

Naast dat ze alle drie qua kleuren en structuur verschillende zijn is een lakje een Crushed Crystals lakje en zijn de andere twee uit de Ultimate Nail Lacquer collectie. Benieuwd? Kijk mee!

n1

n2Crushed Crystals – 05 Stardust

n3Dit lakje heet Stardust en ik denk dat de naam goed overeenkomt met de uitstraling. Dit lakje is namelijk voorzien van een mooie warme, donkere paarse kleur met daarin allemaal kleine zilveren en zwarte shimmers wat een sterrenhemel effect geeft. De Crushed Crystal lakjes hebben een liquid sand finish.

n4Ultimate Nail Lacquer – 46 Berry Potter & Plumbledore

n5Alleen al de naam is geweldig, vind je niet? Dit lakje heb je vast wel is gezien in het Catrice schap en ziet er magisch uit. Een combi van paarse en blauw/groene tinten en een parelmoer effect die zorgen voor een galaxy effect.

n6Ultimate Nail Lacquer – 57 Karl Says Tres Chic

n7Het laatste lakje die ik je wil laten zien is de meest draagbare en neutrale variant. Het gaat om een mooie oud roze kleurtje die ik persoonlijk het leukste vind. Ik vind neutrale kleuren en vooral roze lakjes altijd erg leuk en helemaal met mooi weer!

n8Hieronder de kleuren op het nagellakwiel met 2 lagen:

nagellak

Ik vind het effect van het Stardust lakje echt heel erg tof, de Berry Potter lakje komt perfect overeen met de klein in het potje en het oude roze kleurtje is natuurlijk helemaal leuk. Over de kwaliteit van de Catrice lakjes hoor ik verschillende reacties maar helaas kan ik daar niet over oordelen. Ik vind de lakjes ieder geval alle drie erg leuk!

De Crushed Crystal lakjes zijn verkrijgbaar in zes varianten voor €3,29
De Ultimate Nail Laqcuers zijn verkrijgbaar 47 varianten voor €2,99

Welke vind jij het leuskte?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram