30x De engste films voor Halloween!

Zelf heb ik niks met enge horror films. Vreselijk vind ik het om bang voor de tv te zitten en te staren naar de meest afgrijselijke beelden die voorbij komen. Het liefst zit ik verstopt achter een deken of grote bak popcorn zodat ik kan weg kijken als het teveel wordt.

Nu heb ik wel een vriendin die heel graag horror films kijkt dus eens in de zoveel tijd maak ik mij sterk en duik ik achter mijn deken voor de bank om 2 uur lang bang te zijn. Eenmaal als de film afgelopen is, ben ik nog steeds bang en schik ik van ieder geluid. Brrrr!


Omdat er natuurlijk ook heel veel liefhebbers zijn voor horrorfilms en omdat we natuurlijk vlak voor Halloween zitten leek het mij toch een leuk idee om wat horror/Halloween films en klassiekers bij elkaar te zetten. Heb je binnenkort een vriendinnen avond? Kies dan een van deze films voor een angstaanjagende avond!

30x De engste films voor Halloween!


Organiseer een Halloween movie night!

Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een griezelige Halloween film avond doormiddel van deze gratis Halloween kaart. Schrijf een leuk berichtje en nodig ze uit in stijl.

Maak je Halloween avondje nog gezelliger met een toffe Halloween decoratie of een van deze 9x heerlijke Halloween recepten! Dat wordt vast een avond om nooit te vergeten!

Bron / Bron

Kijk jij graag horror films?
Ken je er al een paar uit bovenstaande rij?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram