30 Day Squat Challenge!

30 Day Squat Challenge!

weheartitJe hebt het of je hebt het niet, een mooie kont! Ik heb het helemaal niet en ik zou het helemaaaaal niet erg vinden als mijn billen wat mooier en ‘aanweziger’ zouden zijn vandaar dat ik de 30 day Squat Challenge aanga!

De 30 days squat challenge heb je misschien vast wel eens voorbij zien komen, het is een challenge die heel populair is in het buitenland en ik ben ook nieuwsgierig geworden om dit te gaan doen! Tijdens de challenge train je namelijk met 1 oefening je billen en je benen en laat dat nou is net ideaal zijn voor de zomer!Afbeelding 15In maar liefst 30 dagen tijd ga je aan de slag om je benen en billen te trainen door middel van de simpele oefening de squat. Op dag 1 begin je direct met 50 squats en ik kan je nu al vertellen, dat ik dat best zwaar vond om te doen. Maar het is gelukt en nu ik bij dag 4 ben, de ‘rustdag’ voel ik me al een echte doorzetter! Ik ga lekker door en ben heel benieuwd of het inderdaad resultaat gaat opleveren!

dag1Op dag 1 maakte ik deze foto van mijn billen, wat een mini ass he? Laten we over 15 dagen is kijken of er al wat verandering te zien is en natuurlijk na de 30 dagen!

Als jullie het leuk vinden hou ik jullie op de hoogte hoe mij deze challenge afgaat. Ik ben ieder geval zelf heel benieuwd en ga er met alle 100% voor! En ben je ook van plan om deze challenge aan te gaan, let me know!

Ben je bekend met deze challenge?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram