3 x Catrice nagellakjes uit de Sale!

3 x Catrice nagellakjes uit de Sale!

1

Een tijdje terug vond ik in de uitverkoopbak drie nagellakjes van Catrice. Alle drie waren ze nog geen euro per stuk en omdat ze er zo lief uitzagen besloot ik ze mee te nemen.

Het gaat om lakjes die al redelijk oud zijn, ik durf niet te zeggen of ze allemaal nog in het schap liggen, maar tussen de sale kun je ze nog wel is scoren. Benieuwd? Kijk mee!

24 GlamoureX Factor

Het eerste lakje wat ik je graag wil laten zien heb ik al een keer eerder gekocht maar ben ik helaas kwijt geraakt. Het gaat om een goud kleurtje met lekker veel shimmers erin. Hij deed mij destijds al denken aan mijn favoriete MAC lakje Soiree.

2

7

Hieronder heb ik 2 laagjes aangebracht.

Het lakje op de nagels vind ik leuk maar meer passend bij een feestje of speciale gelegenheid en niet voor dagelijks. Het effect vind ik mooi en de dekking is zeker goed.

c2

905 Steel My Soul

Steel My Soul is een taupe kleurig lakje met een paars tint erdoorheen. Naast kleine shimmers zit er ook een soort van parelmoer glans door en dat maakt het in zijn totaal erg mooi.

3

6

Hieronder heb ik 2 laagjes aangebracht.

Het kleurtje vind ik zelf op de nagels een beetje tegenvallen. Het is wat saai en dof, ik zou hem daarom niet snel kiezen.

c3

210 Just Married

Just Married is een lakje die ik geschikt vind voor iedere dag. Hij is lekker neutraal maar toch bijzonder door de mooie parelmoer glans en shimmer.

4

5

Hieronder heb ik 2 laagjes aangebracht.

Een lief neutraal lakje wat ik voor dagelijks erg leuk vind. Het is heel soft en ziet er verzorgd uit.

c1

Het leukste lakje en de kleur die ik vast en zeker nog een keer bij zou pakken is 210 Just Married. Ik vind deze van de drie het mooiste voor mijn nagels. Ik vind het taupe/paarse lakje helaas erg tegenvallen op de nagels, in het potje zag hij er mooier uit dan in het echt.

c4

1

Heb jij een aantal Catrice lakjes in je collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram