3 tips voor een luxe uitstraling in je huis

3 tips voor een luxe uitstraling in je huis

Ben jij op zoek naar manieren om je huis een luxere uitstraling te geven? Een luxe uitstraling hoeft niet altijd duur te zijn. Het gaat namelijk niet om de waarde, maar om de stijl. Met deze drie tips kun je jouw interieur snel en gemakkelijk upgraden en geef je jouw huis een chique uitstraling!


Statement items

Een van de makkelijkste manieren om je huis een luxere uitstraling te geven, is door middel van statement items. Dit zijn grote, opvallende items die meteen de aandacht trekken. Denk bijvoorbeeld aan een kunstwerk aan de muur of een bijzondere designlamp. Maar ook een mooie, grote vaas met verse bloemen kan al een statement item zijn. 

Ook kunnen normale meubels, als banken of tafels statement items zijn, mits je bijzondere meubels uitkiest. Zorg ervoor dat het item past bij de stijl van je huis en niet te veel overweldigt. Een statement item moet opvallen, maar niet overheersen.


Bron Pexels –  Marina Podrez 

Textiel

Een andere manier om je huis een luxe uitstraling te geven, is door middel van textiel. Kies voor hoogwaardige materialen, zoals zijde of kasjmier, en investeer in mooie kussens, plaids en gordijnen. Ook een hoogpolig tapijt kan een luxe uitstraling geven aan je interieur. Het gebruik van textiel zorgt voor een warme sfeer en maakt je huis meteen een stuk gezelliger!


Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimd huis oogt meteen een stuk luxer. Zorg er daarom voor dat je huis altijd netjes is opgeruimd. Berg spullen op in kasten en zorg voor genoeg opbergruimte. Kies voor mooie, kwalitatieve kasten en Robuuste Tafels die passen bij de stijl van je huis. 

Denk ook aan opbergruimte onder je bed of een kapstok in de hal. Misschien heb je geen ruimte voor een grote nieuwe kast, maar heb je wel ruimte voor kleine kastjes op plekken waar je minder snel aan zou denken. Door opgeruimd te zijn, creëer je rust en overzicht in je huis.


Met deze drie tips kun je jouw huis een luxe uitstraling geven, zonder dat het je veel geld hoeft te kosten. Kies voor statement items die passen bij de stijl van je huis en niet teveel overheersen. Investeer in hoogwaardige materialen, zoals zijde of kasjmier, en gebruik deze voor kussens, plaids en gordijnen. En zorg tenslotte voor genoeg opbergruimte, zodat je huis altijd netjes en opgeruimd is. Op deze manier geef je jouw huis in een handomdraai een chique uitstraling waar je nog jarenlang van kunt genieten!

Bron Pexels – Maksim Goncharenok

Ben jij veel met je interieur bezig in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram