Mijn 3 meest gebruikte parfum van dit moment!

Mijn 3 meest gebruikte parfum van dit moment!

Een lekker parfummetje op doen is iets wat ik iedere dag weer opnieuw doe. Of ik nu weg ga, aan het werk of gewoon lekker lui thuis aan het hangen ben, een parfummetje gaat standaard s’ochtends op.

Nu wissel ik wel qua geuren vaak, in de herfst en winter vaak kruidig en sterk en in het voorjaar en zomer toch iets meer fris, luchtig en bloemig. De afgelopen tijd wissel ik vaak af met 2 verschillende geuren. 2 daarvan zijn grote favorieten en 1 heb ik herontdekt. Benieuwd? Kijk mee!

parfum

Parfum Chloé

Dit schattige flesje is een grote favoriet van mij, het is een parfum van Chloé. In mijn stash heb ik 2 verschillende geuren van Chloé Love Story en deze. Vorig jaar droeg ik vooral Love Story en dit jaar begon ik met deze heerlijke geur. Nu moet ik zeggen dat de geuren op elkaar lijken, ze zijn best sterk, een beetje kruidig en ook wel bloemig. Ik vind hem ieder geval heerlijk en hij blijft ook zo heerlijk lang ruiken!

[arfum4

La vie est belle | Lancôme

Een bekend en populaire parfum is wel La Die est Belle van Lancôme. Het is een heerlijke luchtige zoete geur die vooral afgelopen zomer veel heb gebruikt. Het flesje is ook al aardig leeg aan het dragen. Niet direct een zware geur voor het najaar/winter maar voor de afwisseling vind ik deze zoete variant op sommige dagen heerlijk. Als je de geur nog niet kent, dan raad ik je zeker aan om een keertje in een parfumerie de geur te proberen, je zult hem echt lekker vinden!

parfum2

The Body Shop | Red Musk

Een geur die ik helemaal heb herontdekt is Red Musk van The Body Shop. Hij lag een beetje verstopt tussen de rommeltjes maar toen ik hem vond en eraan rook was ik gelijk weer verkocht. Hij staat nu in mijn kledingkamer en draag ik de afgelopen dagen vrijwel elke dag. De geur is vrij sterk, warm en kruidig, je moet er van houden maar het is zeker een geur voor in de avonduren en koude wintermaanden!

parfum3

parfum0

Heb jij op dit moment een parfum die je het meeste draagt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 17:33

  Chloe is ook echt mijn all time favourite! La Vie Est Belle is ook heerlijk. Die andere heb ik nog nooit geroken!

 2. 13 februari 2017 / 16:23

  Ik heb ze alle drie niet ik vind die van Roberto Cavalli erg en flowerbomb van Victor en Rolff erg nice!

 3. 12 februari 2017 / 20:23

  Ik draag het liefst Narciso Poudree momenteel. Ik heb ook nog een andere variatie van Narciso, maar die vind ik meer voor de zomer.

 4. Donna
  12 februari 2017 / 14:10

  Heerlijke geuren! Vooral La vie est Belle lijkt me heerlijk <3

 5. 12 februari 2017 / 14:08

  Ik ben zelf heel erg benieuwd naar red musk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram