3 Juli ♡ Dagje op de fiets!

3 Juli ♡ Dagje op de fiets!

PicMonkey CollageVandaag heb ik een klets verslag voor jullie van mijn dag. Het leek mij namelijk wel leuk omdat het nu een soort van ‘vakantie’ is mijn dagje te laten zien. Ik ben namelijk een stuk gaan fietsen met dit prachtige weer!

Ik ging samen met mijn vriend fietsen naar Havelte om een soort van te ’trainen’ voor zijn fietsvakantie naar Frankrijk en naast dat vind ik het zelf ook wel heel erg leuk om even lekker door de natuur te fietsen en bij te kleuren in de zon.

We gingen op tijd weg maar al snel onderweg was mijn band helemaal leeg. Dat betekende dus teruglopen (een half uurtje). Gelukkig kon ik een fiets van zijn moeder lenen om toch de dag voor te zetten. We hadden lekkere broodje gemaakt, koekjes mee en natuurlijk veel drinken om ook nog even lekker ergens te zitten.

foto1We namen een speciale fietsroute met allemaal knooppunten en dat werd z’n 30 km door de natuur wat super leuk was. Havelte zelf vind ik ook prachtig, het bos de heide en natuurlijk de Hunebedden blijven speciaal en het voelt echt alsof je even op vakantie bent.

foto2

foto3We gingen lekker op een bankje zitten met uitkijk op de Hunebedden. Ik had alleen niet door dat ik tegen boomhars ging zitten met mijn super leuke hemdje uit Londen en toen ik op wou staan lukte dat ook niet. Ik zat vastgeplakt aan het bankje en eenmaal los bleek mijn shirtje helemaal onder het hars te zitten… BLUH! Ik hoop dat het er nog uitgaat.

foto4Daarna weer richting huis met een wind tegen en kwam er een einde aan de leuke middag!  Het was een lekkere tocht waar ik heel veel positieve energie van krijg. Heerlijk om te sporten in de natuur!

Heb jij een leuke dag gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram