3 favorieten uit de badkamer!

3 favorieten uit de badkamer!

1

Vandaag is het tijd om een kijkje te nemen naar mijn favoriete beautyproducten uit de badkamer. De badmaker is een plek waar ik iedere dag weer een aantal bezoekjes breng en waar ik een hoop beautyproducten heb staan.

Nu zijn er drie producten die ik nu al een tijdje gebruik en waar ik heel enthousiast over ben. Mijn favorieten! En daarom leek het mij een leuk idee om die drie items in het zonnetje te zetten en met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

2

Boots Ingredients Shampoo – Rosemary & Mint

3

De shampoo die ik heel fijn vind en op dit moment het liefst gebruik is eentje uit de Ingredients collectie van Boots. Het gaat om de variant Rosemary & Mint, een heerlijke frisse shampoo die geschikt is voor normaal tot vet haar. Ik was vooral verkocht door de heerlijke frisse geur van mint die ideaal is om je dag mee te beginnen. Mijn haar was ik 1x in de week en na gebruik van deze shampoo voelt het weer heerlijk verzorgt en fris aan en kan ik weer een tijdje vooruit. Ik gebruik maar een druppel en dat is al voldoende met deze heerlijke shampoo!

Mocht je denken dat Boots alleen in Engeland zit, dan heb je het mis. Er is namelijk gewoon een Boots in Nederland waar je deze producten oa. kunt krijgen.

4

Seacret – Salt & Oil Scrub 

7

Het kan geen kwaad om een beetje luxe in de badkamer te hebben en dat heb ik doormiddel van deze heerlijke scrub van Seacret. De tijd van je lichaam scrubben is weer aangebroken en ook ik maak er een keer in de week gebruik van. Ik gebruik een heerlijke Salt & Oil scrub van Seacret in de geur van granaatappel. Ontzettend lekker qua geur en heerlijk voor het lichaam. De scrub bestaat onder andere uit mineralen uit de Dode zee, Jojobae olie, chamile extract en aromatische oliën. De scrub verzorgt de droge huid en geeft het een mooie gloed. Zo zijn je benen klaar om gezien te worden. Komt dat even goed uit met dit mooie weer!10

Wat ik vooral fijn vind is de heerlijke olie in het product die ervoor zorgt dat je benen heerlijk zacht aanvoelen. Je moet alleen wel oppassen dat het niet te glad wordt in de douche, dat gebeurt namelijk snel met producten die olie bevatten. Ik roer altijd eerst de scrub goed door zodat de oliën goed gemengd zijn en dan pak altijd een klein beetje met mijn hand en masseer die vervolgens op mijn benen die even onder de douche zijn geweest en licht vochtig zijn. Ik masseer het goed in zodat de scrub zijn werk goed doet en de dode huidcellen worden verwijdert, vervolgens spoel is het af. Het resultaat is heerlijk en mijn benen voelen zo zacht als een babyhuidje. De Seacret Spa Store is te vinden in Amsterdam aan de Heiligeweg 10 in Amsterdam

8

& Other Stories – Body Wash Méditerranéen

5

De douchegel die ik op dit moment gebruik en waar ik helemaal dol op ben is de Body Wash Méditerranéen van & Other Stories. Ik kocht deze een tijdje geleden in Antwerpen en sinds dien ben ik helemaal verslaafd om deze geur erbij te pakken. Het is een rijkschuimende gel die zowel in bad als onder de douche gebruikt kan worden. Hij verfrist en reinigt de huid en laat een heerlijk veld aan bloemen achter.

Wat ik naast de heerlijke geur super fijn vind aan het product is de verpakking. Het product zit namelijk in een pompsysteem waarmee je heel makkelijk kunt doseren en niet teveel pakken. Als je fles op is kan je hem inleveren bij de & Other Stories en ontvang je een korting!6

Wat zijn jouw favoriete producten uit de badkamer? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram