3 Boeken waar jij als blogger/Instagrammer iets aan hebt!

3 Boeken waar jij als blogger/Instagrammer iets aan hebt!

Het was weer even rustig op Fablouise.nl, dat komt omdat ik met heel veel dingen op dit moment bezig ben. Het bedrijf van mij en mijn vriend Coolpixel neemt natuurlijk tijd in beslag, leren voor mijn theorie examen moet gedaan worden, ik ben met iets leuks bezig wat nog even geheim blijft en er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden.

Maar het is nu weer even een beetje rustiger en heb ik tijd om mij weer even volop te verdiepen in een leuke blogpost. Ik lees namelijk de laatste tijd voornamelijk boeken waar ik wat van kan leren en 3 van deze boeken wil ik even met jullie delen. Kijk mee!


Snap! Fotograferen met je smartphone | Ankie Wijnen

Foto’s maken vind ik hartstikke leuk en voor de ‘mooiste’ foto’s gebruik ik altijd mijn spiegelreflexcamera. In dit boek van Ankie Wijnen leer je om ook met je smartphone mooie foto’s te maken en dat was wel iets wat ik graag wou leren. Je hebt namelijk je telefoon bijna de hele dag bij je en er is altijd wel iets wat je graag op de foto wilt zetten.

Er staat handige tips in, de juiste instellingen voor je mobiel en hou je bijvoorbeeld een goede en mooie compositie krijgt. Ik vind het een heel inspirerend boek en je krijgt gelijk zin om aan de slag te gaan met het maken van foto’s. Het boek leest makkelijk en is door de mooie fotografie en vormgeving erg aantrekkelijk!


Instagram FablouiseNL

Vind ik leuk! | Anne Raaymakers

Het boek ‘Vind ik leuk!’ is een van die boeken waarvan ik dacht, ‘Ik weet niet of het iets is’, maar uiteindelijk een van de betere boeken is die ik heb gelezen. Ik begon een beetje sceptisch met dit boek. Ik wou mij meer verdiepen in Facebook marketing en ik dat eigenlijk dat dit boek vol zou staan met de ‘basis’ dingen die ook makkelijk op internet te vinden zijn. Maar dat had ik helemaal fout, het boek heeft mij echt op een andere niveau gebracht als het gaat om Facebook marketing. Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd en ontdekt hoe je Facebook nou eigenlijk moet gebruiken. Ik heb natuurlijk ook een Fablouise Facebook pagina maar deze echt gebruiken vond ik lastig. Dit boek heeft mij geholpen om het op de juiste manier in te zetten. De uitleg is super fijn, makkelijk te volgen en veel dingen kun je direct toepassen. Als je ook meer wilt leren over Facebook marketing dan is het echt een aanrader!

Volg jij mij al op Facebook?

Facebook Fablouise.nl

Instaproof | Kirsten Jassies & Joyce Nafzger

Instagram is natuurlijk hartstikke hot en ook hiermee kun je als blogger, zzp-er een groot bereik creëren. Je moet alleen wel weten hoe je dit precies moet aanpakken, ipv gewoon maar even een foto plaatsen. Ik vind Instagram erg leuk om te gebruiken maar na al die jaren dat ik heb gebruik heb ik mij er nooit in verdiept. Ik was die gene die ‘zomaar’ even een foto plaatste en dat zorgde er niet voor dat mijn Instagram ging groeien. Ook hiervan wou ik meer tips en trucs en daarom besloot ik het boek ‘Instaproof’ te kopen. Het is interessant om wat meer kennis te krijgen van de ‘Instagram’ wereld en hoe je nu precies zo’n bereik kunt opbouwen. Het is net als ‘Snap!’ super mooi vormgegeven en handig te volgen met direct toepasbare trucs!


Ben jij bekend met een van de bovenstaande boeken?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Jacqueline Roose
  8 april 2019 / 09:45

  Hoi Fablouise, het lijken mij stuk voor stuk interessante boeken! Ik ben net begonnen met Instagram, dus kan nog wel wat informatie gebruiken over de ins & outs op Instagram. Dus hopelijk ben ik straks instaproof!

  • Laura Louise
   Auteur
   8 april 2019 / 09:50

   Wat leuk! Ik weet zeker dat je er wat aan zult hebben, er staan veel handige tips in die je gelijk kunt toepassen 😀 Succes!

 2. Sanne
  7 april 2019 / 09:16

  Instaproof lijkt mij een leuk & handig boek.

  liefs, Sanne

  • Laura Louise
   Auteur
   7 april 2019 / 09:16

   Zeker leuk, het is mooi vormgegeven en heel duidelijk te volgen!

 3. Kim
  7 april 2019 / 09:15

  Intressante boeken! Ik kende ze nog niet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram