#3 In bad met | Etos Rosemary & Fig Bath Fizzer

#3 In bad met | Etos Rosemary & Fig Bath Fizzer

Een paar dagen gelden liet ik je al kennis maken met een aantal heerlijke body producten uit deze speciale LE collectie van Etos, Rosemary & Fig. Naast heerlijke producten voor je huid zit er in de collectie ook een setje bruisballen voor in bad. En deze wil ik je vandaag laten zien!

Er gaat niks boven een heerlijk warm bad op zijn tijd. Vaak na een drukke werkweek of een lange dag vind ik het heerlijk om uitgebreid te badderen. Toen ik en mijn vriend ons huis kochten was ik enorm gelukkig dat ik ook eindelijk een bad kreeg en kon gaan genieten van heerlijke badproducten. Badderen werkt namelijk zo ontspannend en wanneer je ook nog heerlijke producten erbij hebt, is het al helemaal fijn.

Die speciale Etos Botanical Boost lijn waar deze Rosemary & Fig bruisballen inzitten, is een lijn die niet alleen je huid heerlijk laat voelen, ook je humeur krijgt door de heerlijke geur van rozemarijn en vijgen een boost. Daarom keek ik enorm uit om deze bruisballen te testen.

De ‘Bath Fizzers’ kun je kopen in een setje van 2. Je kan er natuurlijk zelf voor kiezen hoeveel je van een bruisbal gebruikt per bad, ik gebruik altijd zelf een hele bruisbal. De bruisbal is rood van kleur en ruikt werkelijk heerlijk. Door de rode kleur vind ik hem ook heel goed passen als kerstcadeautje!

Voor gebruik dien je de folie te verwijderen en de bruisbal in een warm bad te dompelen. En hieronder zie je het resultaat van de bruisbal in bad. Het hele badwater kleurt oranje met losse stukjes rozemarijn. De geur die eraf komt is ontzettend lekker. Subtiel maar in de juiste hoeveelheid aanwezig.

De bruisbal vind ik heerlijk qua geur en lost helemaal op in bad zonder vervelende harde stukjes achter te laten. De losse rozemarijn stukjes vind ik een leuke toevoeging maar wel een beetje vervelend omdat die op mijn huid blijven plakken. Eenmail uit bad moest ik nog wel even de stukjes eraf spoelen. Maar na z’n heerlijk geurend en ontspannend bad vond ik dat ook weer niet z’n probleem. Kortom, ik vind de bruisballen in de Rosemary & Fig lijn zeker de moeite waard!


Verkrijgbaar bij Etos voor €4,99 per 2 stuks. 
Bekijk hier ook mijn andere artikel over de Etos Botanical Boost body lijn.

Heb jij ervaring met de producten uit de Botanical Boost lijn van Etos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  • 20 november 2017 / 09:48

   Jaa die showerfoam is ook heerlijk he! Ik heb hem al bijna op 😛

 1. 19 november 2017 / 14:07

  Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe badproducten, deze zien er heel fijn uit!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram