2x H&M mascara review!

2x H&M mascara review!

h1H&M heeft een hoop mascara’s in haar assortiment waaronder deze 2 opvallende doosjes in het geel en roze…

Het gaat om 2 verschillende zwarte mascara’s die allebei iets anders beloven voor je wimpers. Ik vond ze er tof uitzien en was nieuwsgierig hoe de kwaliteit was. Tijd voor een review!

h2Het gaat om 2 verschillende mascara’s:
♥ Mega Volume mascara
♥ Super Length

De een zorgt ervoor dat je wimpers een mega boost krijgen met veel volume en de andere zorgt ervoor dat je wimpers heerlijk lang worden.

h3De doosjes die om de producten van H&M zitten vind ik zelf erg leuk, de ander zou het onnodig vinden maar ik vind het lekker fleurig en maakt het product nog leuker. Ook de vormgeving van deze 2 producten spreken mij weer aan, lekker vrolijk en zeker een leuk, opvallend item voor in je make-up tas.

Super Length Mascara

h5De roze is natuurlijk direct mijn favoriet vanwege de kleur maar is hij ook mooi en fijn in gebruik? Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers meer lengte krijgen en dat is nooit verkeerd. Het borsteltje spreekt mij ieder geval wel direct erg aan omdat hij mooi klein is en de haartjes liggen compact.

h6Hieronder het resultaat van 1 laagje met deze mascara. Zoals je kunt zien worden mijn wimper zoals wordt aangegeven langer gemaakt. Het worden een beetje sprietjes maar toch vind ik dat niet verkeerd voor 1 laagje.

mascararozeMega Volume Mascara

h7De mascara die mega volume belooft zit in een opvallende gele huls en heeft een veel dikker borsteltje als de roze. Niet direct mijn favoriet maar volume willen we natuurlijk allemaal met onze wimpers.
Het borsteltje zelf is voorzien van heel veel haartjes waardoor je veel wimpers kunt voorzien van een laagje. h8Hieronder mijn wimpers met 2 laagje van deze mascara. Zoals je kunt zien hebben mijn wimpers vergelen de roze mascara toch meer volume gekregen. Ook hierover ben ik best enthousiast voor 1 laagje.

mascarageelAllebei doen ze dus wat ze moeten doen. Daarnaast zien ze er leuk uit en zijn allebei makkelijk in gebruik en ook nog is heerlijk betaalbaar. Vorig week schreef ik al een review over een andere H&M mascara de Super Length waar ik ook best tevreden over ben en net als die zijn dit prima mascara’s geen uitblinkers maar ook zeker geen afraders.

h9De mascara’s zijn allebei verkrijgbaar op de cosmetica afdeling bij H&M
voor €2,95 per stuk

Voor welke zou jij gaan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram