28 Juli – Vakantiegevoel!

28 Juli  – Vakantiegevoel!

1Vandaag weer een kort verslagje van mijn dag van gisteren. Het was helemaal niet z’n bijzondere dag wat ik perse met jullie wil delen maar het was gewoon een fijne vakantiedag!

Ik besloot namelijk lekker lang uit te slapen en toen ik wakker werd bleef ik nog lekker een uurtje liggen om wat te lekkere recepten op mijn laptop te zoeken. Eenmaal eruit was ik er ook echt uit en stond ik gelijk met mijn boodschappentas klaar om wat lekkere dingen in huis te halen!

2De boodschappen in huis, ontbijtje en tijd om aan het werk te gaan. Het was benauwd en grijzig weer, ik besloot mijn nieuwe kimono aan te doen van Loavies die zorgt namelijk voor een heerlijk zomers sfeertje.

Ik ging aan de slag en lekker werken aan de blog. Ik had zin om wat filmpje op te nemen en dat brengt altijd een hoop rommel met zich mee. Overal waar je keek lagen verpakkingen, make-up producten, kledingstukken en nog meer make-up producten…

4

 2 filmpjes en een hoop foto’s laten besloot ik lekker een cappuccino te maken. Zoals een paar van jullie weten heb ik namelijk een Dolce Guosto apparaat en daarmee zet je heerlijke koffie! Tijdschrift erbij, koekje was al op voor ik foto ging maken en ondertussen wat filmpjes kijken op Youtube!

3

Einde van de dag was ik trots op het resultaat, ik had alle To Do punten op mijn lijstje af en dat betekent tijd om te chillen. Mijn vriend kwam gezellig eten en ik besloot om een simpele maar heerlijke pasta pesto te maken.

5De rest van de avond was lekker lui en gezellig samen voor de tv en toen heerlijk slapen!

Dit was mijn dag van gisteren in het kort. Ik hoop vandaag op nog z’n heerlijke productieve blog dag met dat tintje vakantiegevoel!

Heb jij nog iets leuks vandaag op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram