GOSH Nail Lacquers ✦ Stardust

GOSH Nail Lacquers ✦ Stardust

g1GOSH heeft in haar nieuwe herfst/winter collectie 3 prachtige nieuwe nagellakjes die je nagels voorzien van een hemelse glinstering,

Het gaat om de nail lacquers in drie grijze tinten met een Pearly Shiny Finish. Ik wil je ze vandaag laten zien, kijk mee!

g3Het gaat om 3 verschillende lakjes:

628 – Stardust
630 – Moonlight
631 – Million Star

Alle drie de lakjes zorgen voor een enorme glitter boost op je nagels en een intense glowy. De lakjes Moonlight en Million Star zijn in grijstinten wat helemaal past bij de nieuwe najaarstrend.

g4Stardust

Dit mooie prinsesje lakje vind ik geweldig. Het doet mij denken aan een pak sneeuw waar de zon op schijnt. Er zitten zulke mooie glittertjes in dat een heel mooi effect geeft.

g5Moonlight

Moonlight is een grijs/zilver lakjes met fijne shimmers erin. Het effect zelf vind ik heel stijlvol en passen bij het najaar.

g6

Million Stars

Million Stars is een lakje waar je echt steeds weer nieuwe kleurtjes in ontdekt. Ik zie paars, blauw, grijs, groen, roze en draai je het flesje om dan ontdek je weer een hoop nieuwe. Heel erg mooi en ideaal voor een stijlvolle, feestelijke avond.

Hieronder de swatches op de nagellak wiel met twee lagen:

g7Het is lastig om op de foto vast te leggen maar ik kan je verzekeren dat de glitters een enorm effect hebben en het resultaat prachtig is. Het ziet er precies uit zoals de namen doen zeggen, een hemel gevuld met miljoenen sterren en dat op je nagels! Ik kan maar niet wachten zelf mijn nagels ermee te lakken, maar oh wat is stoppen met nagelbijten lastig…

g2De lakjes zijn verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat filialen met een GOSH schap.

Prijs per stuk €7,29

Heb jij ervaring met de nagellak van GOSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram