2015 & Fablouise

2015 & Fablouise

fablouise20152014 was een onwijs leuk jaar voor Fablouise.nl. Mooie producten, lieve bezoekers en mede bloggers, events en een paar trotste momenten in de media. 

2015 moet natuurlijk weer z’n jaar worden waarbij ik terug kijk met een lach en een goed gevoel. Dit jaar ga ik de touwtjes nog wat strakker in handen nemen en een aantal dingen toevoegen en veranderen op Fablouise.nl. Benieuwd? Kijk mee!

Bloggen, ploggen & vloggen

Naast het schrijven van reviews deed ik afgelopen jaar regelmatig en plog online waarin ik jullie een kijkje geef hoe mijn dag eruit ziet. Het zijn artikelen die ontzettend vaak worden bekeken en omdat ik merk dat jullie het zo leuk vinden ga ik een speciale plogdag invoeren. Op welke dag het precies gaat worden moet ik nog even bekijken maar hij komt er. Binnenkort kun je iedere week een plog vinden!

Nu is ploggen heel leuk om lekker snel door heen te scrollen en een idee te krijgen van mijn dag, vloggen met een camera is voor de afwisseling ook leuk. Vloggen is tegenwoordig enorm populair en ook ik vind het heel leuk om een vlog te bekijken. Ik ga het proberen en wie weet komt er een vlog dag of zelf een vlog week!

Youtube

Sinds een half jaar ben ik een stuk actiever op Youtube dan voorheen. Ik merk dat ik het steeds leuker ga vinden om videos te maken en krijg het stukje bij beetje onder de knie. Het was voorheen een beetje lastig om iedere week op een bepaalde dag een video online te zetten maar in 2015 kan je iedere woensdag & zondag een video online verwachten. Dit kan gaan over beauty, persoonlijke items, fashion, DIY of natuurlijk een vlog!

Schema voor de week

Nu heb ik de mogelijkheid om veel aan mijn blog te werken naast mijn grafische werk maar kwam ik er soms achter dat iedere dag, 7 dagen per week 2 artikelen online soms erg lastig is. Ik doe het met alle liefde maar er komt wel is een dag dat ik geen inspiratie heb en dat ik het niet voor elkaar krijg om 2 artikelen te maken voor jullie. Omdat ik niet hou van afraffelen heb ik besloten het schema iets anders te maken. Kijk mee:

● Maandag: 6:00 artikel & 15:00 artikel
● Dinsdag: 6:00 artikel & 15:00 artikel
● Woensdag: 6:00 video
● Donderdag: 6:00 artikel 15:00 artikel
● Vrijdag: 6:00 artikel & 15:00 artikel
● Zaterdag: 6:00 artikel
● Zondag: 6:00 video & 15:00 Insta Week

Ook komt er een periode aan waarin ik niet zeker weet hoe het gaat met bloggen, ik word namelijk geopereerd aan mijn nek. In die periode is het niet mogelijk om op de kop foto’s te maken en tijden achter de computer te typen. Ik laat het jullie rond die tijd weten dat het waarschijnlijk wat moeilijker gaat met bloggen.

♥ Fablouise op Social Media

● Twitter: FablouiseNL
● Facebook: Fablouise.nl
● Instagram: fablouise.nl
● Youtube: TheFablouise 

Ik hoop dat jullie ook dit jaar weer met veel plezier een kijkje komen nemen tussen de artikelen en filmpjes!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram