20% KORTING OP MAC BIJ DOUGLAS | MIJN WISHLIST!

20% KORTING OP MAC BIJ DOUGLAS | MIJN WISHLIST!

Naast De Bijenkorf kun je ook bij Douglas dit weekend terecht voor heerlijke korting op MAC Cosmetics. Van De Bijenkorf liet ik al mijn favorieten zien maar bij Douglas kwam ik nog veel meer mooie producten tegen die ik ook zeker met jullie wil delen.

Natuurlijk moet je er snel bij zijn want OP=OP en iedere make-up liefhebber die fan is van MAC weet dat je van deze actie gebruik moet maken. Benieuwd? Kijk mee!

mac002Hoe tof zijn de oogschaduw palettes van MAC? Deze staat echt hoog op mijn wishlist, vooral de varianten met beige en bruin tinten vind ik geweldig. Ook de Skinfinish Soft Frots lijkt mij fantastisch, deze geeft je huid echt een mooie glow. Leuk voor de zomer?!

mac001

Benieuwd naar alle MAC producten? Neem dan een kijkje in de webshop van Douglas!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram