20% korting op MAC bij De Bijenkorf | Mijn wishlist!

20% korting op MAC bij De Bijenkorf | Mijn wishlist!

Ik was heerlijk aan het snuffelen in de webshop van De Bijenkorf toen ik opeens MAC producten voorbij zag komen met hele aangename prijsjes. Heh? MAC in de aanbieding? Klopt die wel? Ik ging terug naar de HOME en daar kwam ik er achter dat er maar liefst 20% korting geldt op MAC.

Tijd om maar even snel mijn favorieten eruit te halen en een verlanglijstje te maken. Kijk je mee?

mac01

Je moet er echt snel bij zijn want het komt niet heel vaak voor dat MAC kortingen over haar producten heen gooit. Het is dan ook nog even geluk hebben of je producten erbij zitten, maar als je dan gelukt hebt kom je nog aardig wat mooie items tegen. Ik heb mijn favorieten eruit gehaald die mijn MAC hartje sneller doen laten kloppen en waar ik heel benieuwd naar ben. Mijn handen beginnen wel te jeuken door de MAC Soft & Gentle poeder. Deze staat al zooooooo lang op mijn wishlist. Alleen zit ik nu echt even in een periode om geen make-up te kopen… HELP!

mac04

Benieuwd naar alle producten van MAC? Kijk dan snel op De Bijenkorf!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram