#2 | De leukste achtergrondjes voor je mobiel!

#2 | De leukste achtergrondjes voor je mobiel!

Alweer een hele poos geleden maakte ik een artikel met daarin leuke achtergrondjes voor op je telefoon. Tijd voor een update en nieuwe wallpapers. Ik heb op Pinterest weer een aantal toffe exemplaren gevonden die ik graag met jullie wil delen.

Ik vind het zelf altijd leuk om regelmatig mijn achtergrond van mijn telefoon te veranderen en daarvoor kijk ik altijd graag op Pinterest. Ben je zelf ook toe aan een nieuwe achtergrond? Kijk snel mee!


Bron – Pinterest Spoonflower

Bron – Pinterest Spoonflower

Bron – Pinterest

Bron – Society6

Bron – Elizabeth Graeber

Bron – Elizabeth Graeber

Bron – Pinterest

Bron – Candidiy Keri

Kijk hier ook deel 1 voor nog meer leuke wallpapers?
Voor welk achtergrondje ga jij?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 31 augustus 2018 / 09:32

    Oh, die met pompoenen is wel heel erg leuk! Ik zit stiekem alweer in de herfstsfeer :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram