15x De perfecte lipstick voor Valentijnsdag!

15x De perfecte lipstick voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag staat voor de deur. Voor de ene een commercieel gedoe en voor de andere een extra moment om flink uit te pakken en je geliefde te verrassen.

Ik gaf je al een aantal leuke inspiratie als het gaat om Valentijn cadeautjes en vandaag is het tijd voor de “perfecte Valentijns lipstick’. Kleurtjes die je lippen nog aantrekkelijker maken zodat je lover er echt niet meer om heen kan. Benieuwd? Kijk mee!


Sisley | Le Phyto Rouge

Sisley is mijn favoriete high-end merk. Het is een vrij duur merk maar als je dan z’n pareltje in huis hebt, dan heb je ook echt wat. Ik ben zelf een groot fan van de ‘Le Phyto Rouge’ lipsticks ze zitten namelijk ontzettend fijn om je lippen door de prettige texturen.

Ik schreef een tijdje geleden een review over 4 ‘nieuwe’ kleurtjes en deze vind ik nog steeds prachtig. Tijd om ze daarom nog een keer uit te lichten!


43 Rouge Capri

Wil je een mooie frisse tint op je lippen dan is ‘Rouge Capri’ perfect. Het is een fris oranje kleurtje die niet heftig is maar juist heel goed matcht.


43 Rouge Capri

Er gaat niets boven klassiek rode lippen. De grote favoriet uit deze rij met Sisley lipsticks is ‘Rouge Capri’ Bij het dragen van deze kleur lippen voel ik mij op en top!


22 ROSE PARIS

Een lief roze kleurtje doet het altijd goed op je lippen en deze kleur ‘Rose Paris’ maakt het nog net wat ‘liever’. Een prachtig roze kleurtje!


12 BEIGE BALI

Een kleur die voor iedere dag mooi is, niet te heftig en niet te saai is ‘Beige Bali’ Ik vind hem prachtig om te dragen!Labello Crayon Lipsticks

Nog niet zo lang geleden is Labello gekomen met nieuwe lipproducten genaamd ‘Crayon Lipsticks’. Ik heb ze al even uitgebreid getest en omdat ze super fijn zijn, zet ik ze in dit rijtje. De kleurtjes zijn lekker fris, opvallend en heel fijn om te dragen. Perfect voor Valentijn!


Hot Pink is de roze tint uit de collectie en lekker opvallend. Coral Crush is wat oranje van kleur maar heer draagbaar en fris. Poppy Red is de fris rode tint en ook eentje die je lippen naar een ander level tilt!


MAC Cosmetics Lipsticks

Iedere make-up lover is natuurlijk dol op MAC Lipsticks. Ik heb al heel lang geen nieuw kleurtje gekocht omdat ik eigenlijk heel tevreden ben met de kleurtjes die ik heb. Het kan dan ook niet anders dan dat in dit lijstje geen MAC lipsticks staan.

5 kleurtjes uit mijn MAC lipstick collectie heb ik uitgelicht en zijn eigenlijk mijn favorieten!

MAC Faux is natuurlijk een hele bekende en deze kleur is perfect voor iedere dag. Wil je met Valentijnsdag mooi lippen die neutraal zijn en niet te heftig zijn, dan is Faux een aanrader. MAC Velvet Teddy is een warme beige kleurige lipsticks die ook net als Faux wat neutraler is op de lippen, alleen bij Velvet Teddy zie je wel meer dat je echt een kleurtje op hebt.

Echt opvallen? Draag dan MAC D for Danger, een prachtige intens rode kleur! MAC Hot Gossip een eentje die ik graag draag, de kleur is warm roze/paars en het glansje maakt de kleur helemaal af. MAC Mehr is een beetje te vergelijken met Faux maar dan net wat warmer van kleur. Eentje die het ook altijd goed doet op je lippen.


SISLEY PHYTO LIP TWIST TINTED BALM

Nog een aantal lipproducten die niet kunnen ontbreken zijn de Lip Twist Tinted Balms van Sisley. Dit zijn jumbo potloden met de intens van een lipstick maar de textuur van een lipbalm. Ze zitten super fijn op de lippen en geven een intense kleur af. Wat ik echt een pluspunt vind aan deze lipproducten is het aanbrengen ervan, het gaat super makkelijk en ze blijven ook zo goed zitten. Love it!


BURGUNDY

Warm rode lippen krijg je met de kleur ‘Burgundy’. Hij is mat op de lippen maar het voelt als boter. Daarnaast blijft deze kleur heel goed zitten.


DRAMA

‘Drama’ is een fris paars Berry kleurtje die ik vooral in de herfst heb gedragen. Voor Valentijns lippen vind ik dit ook perfect kleurtje, het is fris en toch heel aantrekkelijk.


BALLET

Dan nog even ‘Ballet’. Dit kleurtje is voor iedereen een perfect kleurtje omdat die zo neutraal en zacht is. Ondanks dat maakt hij je lippen verleidelijk. Hou je niet van opvallende make-up maar wil je toch een lief tintje? Dan is deze echt een must!


Heb jij een favoriete lipstick die je het meest gebruikt?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 5 februari 2019 / 10:34

  Wat een prachtige vorm hebben de lipsticks van Sisley! Zelf ben ik groot fan van Faux en Mehr van Mac! De lipsticks van Urban Decay vind ik ook erg fijn.

 2. Sandra
  5 februari 2019 / 10:15

  Die van Sisley zijn echt prachtig <3
  MAC Faux is ook een favoriet van mij.

 3. 5 februari 2019 / 06:40

  De rouge capri vind ik heel mooi. Ik gebruik afwisselende merken zoals Maybelline en Chanel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram