TV – Wat ik mis van vroeger!

TV – Wat ik mis van vroeger!

tv1

De reden dat ik dit artikel maak komt omdat ik gisteravond Bassie & Adriaan aan het kijken was, ik zat er direct weer helemaal in en begon te fantaseren over hoe leuk tv kijken vroeger was en hoe leuk de programma’s waren vergeleken nu…

Vroeger was ik dol op tv kijken en was het iets waar ik echt naar uit keek als ik terug fietste naar huis z’n 15 km van school. Ik dacht dan onderweg, straks zit ik weer lekker voor de tv met thee en wat lekkers en is er allemaal leuks op tv. Ik heb er een paar uitgezocht waarvan ik heel graag weer zou willen dat deze op tv kwamen, ik weet namelijk zeker dat ik ze dan zo weer zou gaan kijken ook al ben ik een paar jaar ouder! Kijk mee!

Volgens Ginger ( As told by Ginger)

Mijn echte favoriet is Volgens Ginger, vroeger was As Told by Ginger altijd op Nickelodeon, maar al snel kwam ook het programma Volgens Ginger op nederland 3 waardoor ik altijd dubbel kijk plezier had. Ik leefde altijd helemaal mee en vond de serie gewoon helemaal geweldig, hoe het was gemaak en de leuke verhalen..

 Beugelbekkie

Beugelbekkie was gewoon altijd leuk om te kijken. Het was een programma die altijd makkelijk was te volgen en zoveel leuke verhalen had. Ik vond het heerlijk als er 2 afleveringen achter elkaar kwamen.

 Rocket Power

Rocket Power heb ik ook altijd geweldig gevonden en dat komt vooral omdat dit ook z’n programma is met lekker veel kleur, leuke verhalen en gewoon super leuk was om te kijken. Het was soms een beetje stoer maar daarnaast ook weer lekker normaal en die combi was perfect.

Moomin

Ik hou van dit programma en ik wens dat het weer terug op tv komt. Heel af en toe zie ik het op Pebble TV maar dat is zoo weinig. Het was zo leuk, soms zo spannend en die poppetjes waren zo schattig.

The Magic Schoolbus

The Magic Schoolbus was meer een informatief programma maar naast dat vond ik het super leuk om te kijken. Ook het liedje zong ik altijd lekker mee en ik weet nog heel goed dat ik ook graag ook z’n bus op school wou die zich kon veranderen.

Bron – Youtube

Eigenlijk heb ik er nog veel meer en vind ik het tv van vroeger veel leuker dan het tv van nu. De meeste programma’s op Nickelodeon zijn vooral met echte mensen erin in de rest is allemaal zo heftig, met vechten en druk en weet ik veel wat. Vroeger was het leuk en ik denk dat heel veel van ons dat vinden!

Wat was jouw echte favoriete programma van vroeger?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram